Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno deževen in nič kaj spomladanski teden, sploh pa bi bilo brez mnogih reklamnih kampanj, ki napovedujejo nekatere prelepe kolekcije kopalne sezone, kar težko verjeti, da na vrata že počasi pritrkava poletje. Tudi te dni torej precej pestro ostajamo med trendi vroče sezone, pa vendar mnoge modne hiše ta hip vse glasneje poudarjajo predjesenski look. Preverimo torej nekaj najatraktivnejših novosti tega tedna:

Za začetek gre nedvomno izpostaviti prav posebno, kapsulno kolekcijo z naslovom FF Vertigo, ki sta jo za letošnje poletje s skupnimi idejami pripravili Silvia Venturini Fendi in ameriška umetnica Sarah Coleman.

Fendi FF Vertigo

Dih jemajoča pa je tudi zadnja spomladansko-poletna kampanja Elisabette Franchi, kjer sta v romantično zgodbo vstopili Mathea Lucchini in Michelle Van Bijnen.

Elisabetta Franchi

Tu pa je tudi nova Valentinova kampanja naslednje jeseni, ki nosi naslov Roman Palazzo, v njej pa seveda znova blesti njihova ambasadorka Zendaya.

Valentino Roman Palazzo

Znamka Levi’s tokrat obeležuje njihov ikonični stil 501 Originals, za kar so pripravili prav posebno kampanjo, v katero so med drugim vključili tudi znana imena, kot so Hailey Bieber, Naomi Osaka, Barbie Ferreira ter Emma Chamberlain.

Levi’s 501 Originals

Izredno mamljiva je tokrat tudi nova, poletna kampanja španske znamke Dolores Cortes, kjer je moč opaziti nekatere prečudovite kose kopalne mode.

Dolores Cortes

Na svoj model torbice Olympia te dni opozarja modna hiša Burberry, za opaznejšo kampanjo pa so poskrbele tudi pozirajoče zvezdnice Kendall Jenner, FKA Twigs in Shygirl.

Burberry Olympia

Nenazadnje pa ne gre spregledati niti najnovejše Diorjeve kampanje nakita Rose Des Vents, kjer zanje seveda najlepše kose nakita nosi njihova dolgoletna predstavnica Cara Delevingne.

Dior Rose Des Vents
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.