Stajling dneva: slonokoščena s pleteno torbo

Drage bralke in čudovite ženske,

veliko vas imam v mislih in vedno tuhtam, ali vsaj približno čutimo iste stvari. Ko se bliža poletje in hkrati moj rojstni dan, zavestno in nezavedno v sebi delam bilance, pogledam, kje sem, razmišljam, kje in kdaj sem lahko boljša, ujamem kakšen utrinek starega dopusta in planiram novega. Letos vse to počenjam prav po tiho, z obzirnostjo, nežno in s spoštovanjem do vsakega trenutka, ki mi je dan. Po službeni dolžnosti sem bila prejšnji teden v Trstu in odprl se mi je nov svet, kot ga ne bi videla že sto let, s tistimi čudovitimi stavbami, modrim nebom in vrvežem povsod. Dišalo je po kavi in ob enih je bilo prav gotovo vse mesto na terasah, z barvitimi krožniki, italijansko energijo in vsem, kar se dogaja v zadnjem letu, nekje daleč stran. In ta normalnost, ta čudovita normalnost, me je prav ganila.

Imejte miren teden in naj bo vse brezhibno, kot nebo na teh slikah.

Fotografiranje, ki sledi, bi moralo imeti uvod. V resnici vedno uživam, ko nastajajo stajlingi dneva, a tokrat toliko bolj. Neskončno sem srečna, ko uspem uloviti dan z magično svetlobo in ta je bil res poseben. Morje v ozadju, drevo za senco, na sebi pa enega izmed najljubših oblikovalcev in novo pleteno torbo, ki je prav morala iti domov z mano. Lahkotnost lepe sezone v zraku in val pozitivne energije, pa tisto neskončno morje, ki me poboža po ramenih in zdaj začenja že dišati. Ne glede na vse, drage moje, življenje je čudovito.

Moj stajlng je sledeč: hlače, top, sandali in torba Ralph Lauren, biseri Oliver Weber.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.