Modne bleščice tega tedna

Za nami je teden, ki je končno otvoril jesenski sklop najpomembnejših tednov mode, saj so se v četrtek pričele odvijati newyorške modne revije s predstavitvijo kolekcij naslednje pomladi in poletja. Zanimivo je tudi dejstvo, da se je kar nekaj najbolj uveljavljenih modnih hiš oziroma kreatorjev ob tem odločilo revijo zamenjati za preprost katalog ter show room predstavitev po naročilu. Nenazadnje pa ta september ne ostaja ravnodušen niti na področju novosti letošnje hladne sezone, saj kampanje in katalogi zanjo še vedno iz dneva v dan pogumno kapljajo.

Rodarte pomlad 2020
Zac Posen pomlad 2020
Red Valentino pomlad 2020

Teden je pretresla novica o smrti slovitega modnega fotografa Petra Lindbergha, katerega se bomo spominjali po neštetih fotografijah najbolj poznanih modnih in ostalih slavnih obrazov sveta.

Peter Lindbergh

Znamka Luisa Spagnoli se vrača s Hailey Clauson v vlogi njihovega obraza, tokrat seveda v novi kampanji letošnje jeseni.

Luisa Spagnoli jesen 2019

Pepe Jeans pa tokrat stavi na priljubljenost slavne pevke Dua Lipa, ki pozira v njihovi disko obarvani kampanji hladne sezone.

Pepe Jeans jesen 2019

Izjemno fascinantna je tudi nova kampanja Stuarta Weitzmana, ki overknee škornje z imenom Lesley tokrat predstavlja na modelu Kendall Jenner.

Novo kolekcijo torbic predstavlja znamka Calvin Klein, ki si je kot obraz kampanje zamislila super zapeljivo Irino Shayk.

Zabavno domišljena je tudi nova kampanja znamke Borsalino, ki združuje modele Valentino Sampaio, Franzi Mueller ter J Moon.

Borsalino jesen 2019

Tokratni teden pa z novo kampanjo njihove kolekcije Lucky Move prihaja znamka nakita Messika, zanjo pa so pozirali slavni modeli Kate Moss, Joan Smalls ter Sylvia Hoeks.

Messika jesen 2019

V novo kampanjo modne in lepotne hiše Burberry pa se vrača model Lily James, tokrat za njihov novi puder, poimenovan Matte Glow.

Burberry
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.