Stajling dneva: ta ljubka obleka

Ko sem iskala naslov za stajling, sploh nisem vedela, kako naj ga opredelim. Ta obleka je ena izmed mojih mnogih midi oblek, a še vedno se mi zdi, da jih nimam dovolj. Razlog je preprost: nosim jih veliko in so vedno krive za dober stil. In tokrat sem imela v mislih prav nizke sandale, a si je moja princesa zaželela pete in ker ima običajno nos za te stvari, sem si prav rekla: “No, zakaj ne?” Prisežem pa, da je ta obleka čudovita tudi z nizkimi sandali in zelo primerna za v potovalko. Gre tudi za kos, ki si ga je omislila ena izmed mojih najljubših blogerk, kar pomeni, da je zelo dolgo potovala do mene (carine ne bom niti omenila, saj mi gre vsakič na jok). Kakorkoli že, sem ponosna lastnica še enega baby blue kosa. Juhu!

Moj stil je sledeč: obleka Rachel Parcell (via Nordstrom), čevlji Mario Bologna, torbica Skinnydip London, obroč za lase Anthropologie, dodatki Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Lorella, prosim te za nasvet. Pravkar sem si kupila temno zeleno torbico v Guessu, podobne oblike kot je tale tvoja. Kaksne barve bi kombinirala zraven?

    LP iz Toronta 🙂

    1. AAA Toronto! Super mega lepo! Uživaj 🙂 Za temno zeleno: bež, bela, gorčična (zdaj je zelo v modi), bordeaux. Objem xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.