Modne bleščice tega tedna

Še en vroč teden je za nami, tudi z vidika modnih in lepotnih novosti. Kljub temu, da že trkamo na vrata poletne sezone, so oči modne industrije že povsem uprte v naslednjo jesen in zimo, ta hip pa je nastala tudi prava poplava katalogov in kampanj resort 2022. Preverimo torej nekaj tistih najatraktivnejših novičk tega tedna:

Med drugim so torej svoj resort 2022 nabor v novem katalogu predstavila nekatera največja modna imena, kot na primer Emilio Pucci z 22, Tory Burch z 19 in znamka Tod’s z 12 outfiti.

Emilio Pucci resort 2022
Tory Burch resort 2022
Tod’s resort 2022

Ogromno pozornosti je ta hip namenjene tudi Diorjevi kapsulni kolekciji letošnjega poletja z naslovom Dioriviera, kjer v poletno svežih opravah pozirajo modeli Mia Brown, Ana Barbosa in Sara Esparza.

Dior Dioriviera poletje 2021

Kapsulna kolekcija poletja 2021 prihaja tudi izpod rok modne hiše Paco Rabanne, kjer so retro navdihnjen izbor naslovili kar Ciao Paco.

Paco Rabanne Ciao Paco poletje 2021

Lepotni gigant L’Oreal Paris je med svoje lepotice, kot so Viola Davis, Eva Longoria, Helen Mirren ter Elle Fanning, povabil novo ambasadorko, igralko Kate Winslet.

Kate Winslet za L’Oreal Paris

Nenazadnje naj omenimo še čudovito IT dekle Olivio Palermo, ki te tedne navdušuje s svojo čisto novo make-up znamko, preprosto poimenovano Olivia Palermo Beauty.

Olivia Palermo Beauty
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.