Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester modni teden, razlog pa ni le začetek poletnih mesecev, pravzaprav se največje bistvo tokratnih novosti skriva v prihajajoči jeseni in še bolj v trendih naslednjega leta. Tu je namreč nastala prava poplava katalogov in modnih revij resort 2022, kjer je moč najti nekaj prelepih kosov, ki nas čakajo v prihodnosti. Seveda ostajamo tudi pri predjesenskih in jesenskih kampanjah, vse manj pa je novičk, namenjenih letošnji vroči sezoni. Preverimo torej tiste najzanimivejše tega tedna:

Povsem jasno je, da bo za nekatere najomamnejše kreacije znova in znova poskrbela tudi modna hiša Oscar de la Renta, dokaz slednjemu pa je tudi njihov novi katalog resort 2022.

Oscar de la Renta Resort 2022

Povsem enakovredne, če ne včasih še bolj sanjave so kolekcije znamke Zimmermann, kjer tudi pri reviji za resort 2022 ni manjkalo osupljivih kosov.

Zimmermann Resort 2022

Modna revija za predstavitev nove kolekcije cruise 2022 pa je te dni potekala tudi pri modni hiši Louis Vuitton, kjer je bilo med mnogimi looki na pariški sceni čutiti pravi duh umetnosti.

Louis Vuitton Cruise 2022

Kolekcija resort 2022 je ta hip v središču pozornosti tudi pri hiši Antonio Marras, kjer je v morsko navdihnjeni katalog zbranih kar 44 outiftov.

Antonio Marras Resort 2022

Izredno šik in dodelane kose pa je tokrat znova moč najti tudi pri kataloškem naboru resort 2022 Alberte Ferretti.

Alberta Ferretti Resort 2022

Znamka Versace je te dni postregla kar z dvojno dozo novih, svežih podob, in sicer tako za njihov katalog resort 2022 kot tudi za njihovo kampanjo pre-fall 2021, v kateri so pozirali Vittoria Ceretti, Sora Choi, Rianne van Rompaey, Fernando Lindez, Simone Bricchi ter Raphael Balzer.

Versace Resort 2022
Versace Pre-fall 2021

Predjesenske novosti prihajajo tudi s strani modne hiše Saint Laurent, kjer so nas prevzeli z urejenim in prefinjenim lookom naslednje hladne sezone.

Saint Laurent Pre-fall 2021

Nekaj poletno osvežujočega tokrat prispeva modna hiša Chanel, kjer zanje v novi kampanji Coco Beach pozira njihova ambasadorka, belgijska pevka Angèle.

Chanel poletje 2021

Za kanček odštekanosti in vsekakor tudi sporočilnosti je tokrat poskrbela Stella McCartney, kjer je podobo živali (pa čeprav le plišastih) vpletla v novo kampanjo naslednje jeseni.

Stella McCartney jesen 2021

Za burno poletje je ta teden poskrbela znamka Jimmy Choo, ki je v posebni, kapsulni kolekciji Beach prvič predstavila tudi izbor kopalk.

Jimmy Choo poletje 2021

Kar tri nove ambasadorke (Anya Taylor-Joy, Tracee Ellis Ross in Eileen Gu) pa je tokrat pridobila draguljarska hiša Tiffany & Co. ter jih takoj predstavila v letošnji kampanji nakita 2021 Tiffany T1.

Tiffany & Co.

Nenazadnje pa ne gre izpustiti niti najave lepotne znamke Estee Lauder, kjer so v svoje vrste kot obraz hiše pridobili prelep model Adut Akech.

Adut Akech za Estee Lauder
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.