Minimalistična šik obutev za to poletje

Minimalizem je večna klasika in je trend, ki je osredotočen na kakovost in na modne kose, ki se popolnoma ujemajo drug z drugim. To poletje smo ženske in predvsem ljubiteljice obutve lahko nadvse zadovoljne, saj so modne zapovedi zelo naklonjene različnim okusom, a ne glede na to, je v večini minimalizem tisti, ki bo to poletje vladal v modnih kombinacijah z obutvijo. 

V spletni trgovini mass.si smo našle sandale in natikače, ki popolnoma ustrezajo temu slogu oblačenja. Zanj je značilno, da je preprost, monokromatski, se poigrava z različnimi teksturami, poudarite pa ga lahko s kakšnim malenkost bolj vpadljivim kosom nakita, kot je na primer ura. Vendar ne pretiravajte. Prednost minimalističnega stila je tudi ta, da ga z lahkoto nadgradite, primeren je za vse priložnosti, za čez dan, za v službo in za zvečer in z njim prav nikoli ne morete zgrešiti. K takšni modni kombinaciji izberete le par čevljev, ki so pika na i. In v katere smo se zagledale me?

Šik natikači

Pri natikačih letos že tako prevladuje minimalizem in nove kolekcije te obutve so kot nalašč za vse, ki smo navdušene nad monokromatskimi stajlingi. Na mass.si smo najlepše kose natikačev našle pri blagovnih znamkah Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Tamaris, Sherlock Soon in Upcollection.

Vir: www.mass.si – Upcollection
Vir: www.mass.si – Sherlock soon
Vir: www.mass.si – Tamaris

Prefinjeni sandali

Tako velike izbire sandalov, kot je to poletje, že dolgo ni bilo in navdušeno smo pobrskale med modeli, s katerimi bomo z lahkoto ustvarili prefinjen in eleganten videz tudi za takrat, ko bo zunaj že pošteno vroče. Naravnost zaljubile smo se v enostavne in lepe bele sandale s kvadratno peto Calvin Klein in Guess in črne lakaste sandale Tamaris. Zelo lepo izbiro sandal za minimalistične stajlinge najdete tudi pri blagovni znamki Tommy Hilfiger.

Vir: www.mass.si – Calvin Klein
Vir: www.mass.si – Guess
Vir: www.mass.si – Tommy Hilfiger
Vir: www.mass.si – Tamaris

Športni minimalizem

Tudi casual modne kombinacije so lahko sofisticirane in jih zelo enostavno dosežemo tako, da izberemo monokromatsko obutev. Na primer superge Skechers, ki so za povrh še zračne in udobne, ali sandale. Nič ni narobe, če letos posežete tudi po malo bolj robustnih sandalih s platformo, kot jih najdemo v kolekcijah znamk Buffalo in Tommy Hilfiger. Da boste s stajlingom zadeli v polno, pri tem le upoštevajte pravila monokromatskega stajlinga, in sicer, da k belim in svetlim oblačilom obujete sandale ali superge v enaki barvi. Takšne, kot so na primer bele superge Polo Ralph Lauren. Enako velja tudi za modne kombinacije s črno.

Vir: www.mass.si – Skechers
Vir: www.mass.si – Ralph Lauren
Vir: www.mass.si – Buffalo
Vir: www.mass.si – Tommy Hilfiger
Vir: www.mass.si – Teva
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.