Modne bleščice tega tedna

Znova je za nami vroč poletni teden in prav takšne so ta hip tudi modne novičke. V polnem zagonu namreč potekajo dnevi visoke mode, kjer največja imena modne industrije eno za drugim predstavljajo najlepše in predvsem najbolj dovršene kreacije, kar jih premorejo. Hkrati ostajamo tudi pri kolekcijah resort 2022 ter nekaterih bolj splošnih zbirkah naslednje hladne, pa tudi naslednje tople sezone. Poglejmo torej, kaj je novega ta teden:

Dior

Kot že prej omenjeno so torej vse modne oči ta hip uprte na pariške piste, kjer svoje haute couture kreacije predstavljajo tudi Chanel, Dior in mnogi drugi, marsikdo pa se je raje tudi tokrat odločil zgolj za kataloško predstavitev.

Victor and Rolf

Zuhair Murad med drugim te dni nudi tudi novosti na področju resort 2022, kjer lahko občudujemo kar 41 prelepih outfitov.

Zuhair Murad

Prav tako nam za resort 2022 ogromno lepega prinaša Jenny Packham, kjer stavijo na milino in romantičnost.

Jenny Packham

Louise de Chevigny je tokrat zvezda povsem sveže, poletne kampanje modne hiše Giorgio Armani.

Giorgio Armani

Znova smo deležni tudi nove modne poslastice s strani znamke Zimmermann, kjer tokrat model Anna Ewers pozira v njihovi kolekciji letošnje jeseni.

Zimmermann

Miranda Kerr ta hip blesti v novi reklamni kampanji modne hiše Louis Vuitton, in sicer za novi model torbice Capucines.

Louis Vuitton

Nenazadnje pa ne gre izpustiti niti novičke o novi kampanji kolekcije nakita Roma znamke APM Monaco, kjer elegantno pozira model Thylane Blondeau.

APM Monaco
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.