Moje obleke na 40. festivalu Melodij morja in sonca

Drage moje bralke in čudovite ženske,

za mano je teden, poln vsega, in čeprav sem vesela, da je festival za mano, je hkrati vedno tako, da sem tudi malo žalostna. Ni besed, ki bi lahko realno opisale, kakšen je občutek, ko stojiš na odru v Avditoriju Portorož, pred občinstvom, ki ima po moje nekje skrito čarobno paličico in z njo ustvari tako neverjetno vzdušje. Vsako leto znova se na začetku, ko pridem gor, borim s solzami in vem, da je za sovoditelja enako.

Zanimivo, ker letos teče 30. leto moje kariere, a se na to še nisem navadila in se nikoli ne bom.

Za začetek zahvala vsem, ki ste bili tam, in hvala tistim, ki ste sledili prenosu. Tako močno smo si želeli, da bi se zgodil normalen večer v norem svetu, da so se vse zvezde sestavile in nam podarile čudovito, brezhibno nebo, ki je prav čuvalo jubilejni festival. Hvala Avditoriju Portorož za podporo, ki je bila letos res neverjetna, RTV-ju zato, da smo vse speljali. Ob vsem tem govoriti o oblekah je skoraj nepomembno, ampak na tej spletni strani je to moja tradicija in je ne bom preskočila. Vsaka kreacija iz Ateljeja Qualcosa di Blu v Trstu me je naredila srečno, suvereno in Žensko, z veliko začetnico. Hvala ljubi Francesci, lastnici butika, ker ni samo prijateljica, temveč tudi sorodna duša, ki ujame moje misli, želje in me vedno naredi lepo.

Zlata obleka

Začela sem z zlato obleko, z veliko tila, čudovitim izrezom v sprednjem delu in kratkim rokavom. Ta je bila res prva izbira in ljubezen na prvi pogled. Z njo sem tudi otvorila festival.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Črno-bela pravljica

Druga obleka je bila povsem drugačna zgodba, v stilu Grace Kelly, malo V vrtincu. Zelo so mi všeč te kreacije, rahlo ujete v času, in velike, stilizirane črne rože so dosegle svoj namen.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ne gre brez slonokoščene

Ta kreacija je bila med vsemi najbolj zahtevna. Težka in super bogata, sploh v zadnjem delu. Težko se uprem, ko vidim slonokoščeno obleko, in ta je imela še bleščice, kar je za mojo sračjo dušo res privlačno. No, saj veste …

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Izziv rdeče

Kako je zanimiva zgodba z mano in rdečo barvo … Zelo težko se odločim zanjo, nakar jo oblečem in hop, zgodi se poseben trenutek, ko me res osvoji. Mislim, da gre prav za moment, ki ga je treba ujeti in ta rosso Valentino obleka je bila tako noro seksi, da sem se v hipu odločila in z njo tudi zaključila 40. Melodije morja in sonca.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Hvala čudoviti vili Majda v Ospu, kjer so nastale te fotografije.

P.S.: Še nekaj utrinkov z Mariom, ker sva se imela super dobro in ga že pogrešam. 🙂

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

20 komentarjev
 1. Sem iz časov, ko smo na TV-ju absolutno in obvezno gledali SP v alpskem smučanju, Evrovizijo in MMS. Melodij morja in sonca že dolgo ne spremljam več, priznam pa, da z enim očesom vseeno preverim tvoj izbor oblek. In nikoli ne razočaraš. O glasbi pa raje ne bom, je bilo že preveč napisanega.

 2. Vse tri kreacije jemljejo dih, a verjetno tudi zaradi “bitja”, ki tiči v njih 😉 🙂
  In sedaj vem kaj sem tudi jaz: sračja dušica – lepa prispodoba in drži kot …..

  Maham v pozdrav in čestitam za dobro opravljeno delo!

 3. Se pridružujem Urški z vsem kar je napisala…dodam samo še da smo pri nas spremljali tudi Sanremo.
  Zlata obleka je noro lepa da o čevljih sploh ne govorim…Prečudoviti!!

 4. Kaj pa tista kratka, črna obleka iz tila?
  Vse obleke so čudovite in vam lepo pristojijo, mogoče rdeča še najbolj.
  Meni najljubša je bila prva obleka.

  Se že veselim naslednjega MMS-a!

 5. Čudovita v vseh pogledih, romantična, zasanjana, seksi…brez tebe si ne znam predstavljati tega dogodka… bravo!!!

 6. Sem spremljala v živo. Avditorij je odličen ambient. Vzdušje je bilo čudovito.Pri nastopajočih, pevcih pa vedno pogrešam več energije, prezence. Se vidi , da je tekmovanje in manjka tiste sproščenosti.Glede oblek .Vse so bile čudovite. Meni najbolj všeč rdeča. Tista črna vmes je bila pa verjetno zaradi Ladotovega sladoleda?

  1. Hvala Sabina! Črna iz tila je bila nepričakovana, triminutni intermezzo pred reklamami in da, zaradi Ladota.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.