Modne bleščice tega tedna

Vroče poletje nas ta hip mamljivo vabi na plažo, na poležavanje in tisto pravo sprostitev, modni in lepotni svet pa po drugi strani tudi te tedne ne odlašata z novostmi ter nas že v polnem zamahu prepričujeta o trendih naslednje sezone, celo naslednjega leta. Znova je torej tu kopica kolekcij jesen-zima 2021/22 ter resort 2022, kar nekaj pa je tudi novih kampanj za dodatke, ki se jih vedno razveselimo. Poglejmo torej nekaj tistih najbolj lesketajočih se novičk preteklega tedna:

Modna hiša Fendi te dni navdušuje kar z dvema modnima poslasticama, in sicer z jesensko kampanjo, kjer pozirajo modeli He Cong, Tianna St. Louis, Rianne van Rompaey ter Malika Louback. Hkrati pa je tu tudi njihov izbor za resort 2022, kjer lahko občudujemo kar 29 elegantnih outfitov.

Svoj katalog za resort 2022 tokrat razkrivata tudi Ermanno Scervino in znamka Sportmax, kjer lahko najdemo naravnost prelep izbor za vrhunec tako casual kot poslovne elegance.

Emma Corrin se vrača kot obraz modne hiše Miu Miu, tokrat za njihovo kampanjo hladne sezone z naslovom A Brave Heart.

Miu Miu jesen zima 2021/2022

Novo kampanjo naslednje jeseni razkriva tudi Isabel Marant, kjer tokrat stavijo na slavne modele Adut Akech, Anno Ewers ter Rianne van Rompaey.

Isabel Marant jesen 2021

Med tiste, ki so te dni razkrili svojo jesensko vizijo, pa sodi tudi slavni ameriški kreator Michael Kors, ki tokrat prav s to kampanjo praznuje kar 40. obletnico, zato seveda ne manjka znanih obrazov, kot so Naomi Campbell, Carolyn Murphy, Vittoria Ceretti ter mnoge druge.

Michael Kors jesen 2021

Ta teden se v povsem sveži podobi vrača tudi znamka Jimmy Choo, ki tokrat predstavlja novo linijo z naslovom Core Collection.

Jimmy Choo

Nenazadnje ne gre spregledati niti novičk v svetu manjših dodatkov, kjer ta hip svojo novo kolekcijo očal za 2021 s pomočjo Toni Garrn predstavlja znamka BOSS Eyewear.

Boss Eyewear
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.