Trend poletja: bela manikira in pedikura

Med vsemi barvami, ki jih moramo imeti takrat, ko teče pogovor o lakih za nohte, je nedvomno tudi bela. A z belo je tako: zna biti res zahtevna. Zanimivo, da obstaja kar veliko odtenkov bele barve in tudi veliko belih lakov, niso pa vsi kvalitetni ali dovolj beli za pravi učinek. Pomembno je namreč, da je barva dovolj gosta in obstojna, ker je najbolj nadležno takrat, ko potrebujemo nešteto slojev in se potem ne posušijo. Bela na rokah in nogah deluje brezhibno predvsem takrat, ko je koža lepo zagorela.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če se odločite za belo, potem izberite lak, ki ni mat, veliko boje je, če se svetlika in seveda lahko mirno dodate končni sloj z bleščicami, ki pa naj bodo zelo drobne in rahlo srebrne. Na roki se lahko poigrate tudi z enim prstom, ki ga okrasite po želji. Lahko pa stavite na enostavnost, torej naj bo vse belo in pika, kar vedno deluje elegantno. Čeprav so na slikah nohti na rokah dokaj dolgi, še vedno drži, da je kratko veliko bolj šik in tudi manj vpadljivo. Sicer je vse odvisno od učinka, ki ga želite doseči, a načeloma so kratki nohti super za vse ženske in tudi delujejo veliko bolj negovano.

Vir: Pinterest

V tej izvedbi je tudi francoska manikira zelo lepa, a v tem primeru morate staviti na barvo, ki je manj prekrivna in nekoliko bolj mlečna, stvar okusa in priložnosti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.