Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester in vsekakor modno nabit teden, a čaka nas še bolj bogat teden. Pričeli so se namreč najbolj pričakovani tedni mode, seveda tudi tokrat z New Yorkom na čelu. Za odlično otvoritev spomladansko-poletnih kolekcij 2019 je poskrbel sloviti Tom Ford, medtem ko je svojo petdeseto obletnico delovanja praznoval Ralph Lauren, ki je na revijo privabil nekatere največje zvezde sveta, kot so Pierce Brosnan, Oprah Winfrey, Tommy Hilfiger, Vera Wang, Donna Karan ter mnogi drugi. In preostale novičke? Poglejmo:

Tom Ford pomlad 2019
Ralph in Ricky Lauren z Anno Wintour

Vse večjemu številu modnih hiš, ki so se odpovedale uporabi krzna, se je tokrat, pod novim vodstvom kreativnega direktorja Riccarda Tiscija, pridružila tudi znamka Burberry, ki je hkrati napovedala tudi konec sežiganju starih, neprodanih kolekcij.

Burberry

Po tem, ko je skoraj po desetih letih modno hišo Celine zapustila Phoebe Philo, je znamkin novi kreativni direktor Hedi Slimane uvedel kar nekaj novosti, med drugim tudi prenovljeni logo modne hiše.

Celine

Že tretjič zapovrstjo pa se v jeans kampanjo znamke Calvin Klein (tokrat z naslovom Together in Denim) vrača Kaia Gerber, ponovno v družbi brata Presleyja.

Calvin Klein

V novo, jesensko reklamno zgodbo znamke Carpisa pa se prav tako vrača igralka Penelope Cruz, ki v ospredje tokrat postavlja mini torbico Alena.

Carpisa

Od leta 2016 pa je model Lily Aldridge obraz prestižne znamke nakita Bvlgari, tokrat pa jo lahko tako zasledimo v njihovi novi kampanji z naslovom Divas’ Dream.

Bvlgari

Modna hiša Chanel ne razveseljuje zgolj z novimi, jesenskimi kosi oblačil, temveč vsakokrat navdušuje tudi z modnimi dodatki. Tokrat je tu njihova nova kampanja očal, v kateri pozira model Luna Bijl.

Chanel

Kozmetični gigant L’Oreal Paris dobro ve, kako prepričati tudi največje modne navdušence, saj je tu nova, ekskluzivna kolekcija ličil, ki je nastala v sodelovanju s francosko modno hišo Isabel Marant.

L’Oreal Paris x Isabel Marant

V jesensko reklamno kampanjo Dolce & Gabbana dišave, poimenovane The Only One, pa se je vrnila prelepa Emilia Clarke, tokrat na črno-belih fotografijah.

Dolce & Gabbana

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.