Stajling dneva: kratke hlače in top

Včasih pomislim, da imam prav srečo, ker živim na obali in, glede na to, da mi je lepo vreme zelo pi srcu ter močno vpliva na moje vzdušje in ustvarjanje, sem prav hvaležna, da je temu tako. Prijazen september me je še včeraj presenetil s kopanjem v morju in v soboto sem ponovno občudovala Izolo, polno kopalcev, kot bi bili še vedno vsi na dopustu. In seveda to pomeni, da lahko še vedno nosim kratke hlače (te dni predvsem iz jeansa) in kakšen matchy matchy komplet, kot je ta. Všeč mi je bil zato, ker ima bluza gola ramena in pentljo na zadnji strani, hlače pa so z visokim pasom ter super udobne. Kot se običajno zgodi pri tovrstnih kompletih, je tudi pri temu tako, da oba kosa odlično delujeta samostojno. Bluza s kavbojkami in kratke hlače z navadno belo majico ali z moško srajco. Kombinacija črne in bele pa ostaja klasična. In zdaj lahko še srčno upam, da ostanemo pri teh temperaturah in soncu, ki ga tako ali drugače nosim v srcu.

Moj stajling je sledeč: komplet Ann Taylor, sandali River Island, torbica Ann Taylor, prstan Yves Saint Laurent (z modrim kamnom) in Asos (z belim kamnom), ura in tanka zapestnica Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.