Modne bleščice tega tedna

Za nami je glavnina najpomembnejših tednov mode in tudi tokrat ni manjkalo prefinjenosti in hkrati večkrat tudi šokantnosti. Finalne revije v Parizu, ki bodo sicer rekle zadnjo prvega oktobra, so zopet pospremila nekatera največja imena, kot so Dior, Chloe in podobni, kaj kmalu pa bomo modne napovedi naslednje pomladi za kratek čas odložili v kot ter se ponovno posvetili zgolj letošnji jeseni in zimi.

Dior pomlad 2020

Paco Rabanne tokrat preseneča z novostjo, saj se naslednjo pomlad obeta tudi njihova linija moške mode.

Paco Rabanne

Svojo kampanjo te jeseni je na ogled postavila tudi modna hiša Hermes, v njej pa sta tokrat nastopili elegantni Bette Franke in Chu Wong.

Hermes

Nova reklamna kampanja, poimenovana Winter of Eden, prihaja tudi s strani modne hiše Givenchy, kjer sta vlogo modnega para prevzela Henry Kitcher in Adut Akech.

Givenchy

Svoje novosti je v sklopu čisto svežih fotografij predstavila znamka Oui, zanjo pa je tokrat pred fotografski objektiv stopila Elisa Sednaoui.

Oui

Massimo Dutti tokrat jesensko-zimske kose predstavlja v novi luči in sicer v sklopu kataloga z naslovom First View Report, kjer pozira prelepa Andreea Diaconu.

Massimo Dutti

Izredno zapeljiva kolekcija je nastala v sodelovanju med obutvenim gigantom Steveom Maddenom ter modelom Winnie Harlow, zajema pa predvsem salonarje, gležnarje in škornje, katerim je večkrat skupen kačji vzorec.

Zopet je tu tudi kampanja športne znamke PUMA, kjer zanje nastopa pevka Selena Gomez, v tem primeru v modelu superg Cali Chase.

PUMA

Zelo simpatična je tudi nova kampanja znamke nakita Pandora, poimenovana Pandora Me, v kateri blesti Millie Bobby Brown.

Pandora

Globalna ambasadorka ročnih ur Daniel Wellington je tokrat postala Hailey Baldwin, v novi kampanji kolekcije Iconic Link pa se ji je pridružil še njihov obraz Odell Beckham Jr..

Daniel Wellington
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.