Stajling dneva: po francosko

Bela, rdeča in modra, v modnem žargonu je ta stil označen kot francoski, najbrž zaradi barve zastave. Meni pa je ljub, ker je mešanica mornarskega in poletnega, outfitu pa sem dodala šal, dolg in topel, zato, da me nikoli ne zebe. Verjetno me berete in mi sledite iz cele Slovenije, naj samo povem, da je na obali še zelo toplo in zato vem, da sem privilegirana. Ko se vsako sredo odpeljem v Ljubljano, zaradi Bleščice, si prav mislim svoje: najprej Postojna in slabih 12 stopinj, potem še center prestolnice in morda pridemo do 17. Jaz pa še vedno v sandalih. Čar Slovenije, ki je tako majhna in hkrati tako zelo različna, odvisno, kje se nahajaš. Rdeča šminka je pika na i, sodeč po počutju lahko le dodam, da bi jo morala prav gotovo več nositi.

Moj stajling je sledeč: Vse kupljeno v lokalnem butiku v Cinque Terre – Italija. Kosi so ročno izdelani, tako kot usnjena torbica in sandali. Italijani so mojstri v krojenju oblačil, usnje pa je v tamkajšnjih krajih zelo popularna zadeva. Presenetila me je tudi cena: za komplet, ki ga nosim, s sandali in torbico, sem odštela 130 evrov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. To sem pa tudi sama ugotovila – v Italiji lahko kupis zelo kvalitetne usnjene torbice po cudoviti ceni, le v kako stransko ulico je treba zaviti.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.