Na katere dodatke staviti zdaj

Jesen prinaša veliko zanimivih trendov in počasi je tako, da bomo garderobo tudi zamenjale. Če so bile do sedaj na prestolu obleke, dolge in midi, rože in sandali, se bo zgodba počasi spremenila. Vendar ne skrbite, saj se ne bo obrnila na glavo! Jesen namreč nadaljuje s trendom ženstvenosti, ki smo ga opazile že lani, in s preprosto lepimi stvarmi, ki pristajajo vsem ženskam. Tukaj je moj izbor.

Gležnjarji

Iz semiša so prav gotovo odlična rešitev, tako kot usnjeni. Gležnjarji pridejo zelo prav in poleg tega, da jih dobro nosimo s kavbojkami, tudi z dolgimi oblekami ter krili znajo biti prav ljubki. Rjava je na prestolu, pa tudi bela, za tiste najbolj pogumne.

Vir: Vicicollection

Šali

Veliki in opazni, v tej sezoni lahko zelo hitro nadomestijo jopo, jakno ali celo plašč. Nova generacija šalov je prav ogromna in mišljeno je, da vas prav cele ovijejo kot prijeten objem. Karo vzorec, živalski potisk, pastelne barve: izvedljivo je vse.

Vir: Vicicollection

Verižice

Podobno kot poleti, jih tudi sedaj nosimo eno čez drugo. Tvorijo odličen stil in v zlati različici so čudovite. Lepo popestrijo belo, bež in črno, zato si jih le privoščite. Lepo je, če so na goli koži, a ni nujno: tudi pulover z visokim ovratnikom je lahko pametna kombinacija.

Vir: Vicicollection

Pasovi

Zdi se mi, da jih je Gucci ponovno lansiral in tisti dvojni G je postal hitro kult. Sicer so ok tudi ostali pasovi, brez črk, važno je, da imajo namen: razdeliti spodnji in zgornji del telesa. Tako dobi figura povsem drugačno simetrijo in kanček elegance, ki je vedno dobrodošla.

Vir: Vicicollection

Klobuki

Pa smo tam. Klobuki vedno poskrbijo za poseben stil in me jih resnično premalo nosimo. Če so bili poleti na prestolu slamniki, so sedaj bolj aktualne volnene ali semiš različice. Prva barva je rjava, takoj za njo pa črna. Tudi bež je zelo dobrodošla.

Vir: Vicicollection

Torbice

Zimske so naravnost čudovite. Usnjene ali iz semiša, rahlo večje, a spet ne preveč. Torbica je tisti IT kos, ki bo poskrbel, da boste izgledale vrhunsko in zelo urejeno. Ponovno so tukaj resice in dodatki, kot denimo kovice, pa tudi večje zaponke, zadrge in kanček punk elementov.

Vir: Vicicollection
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.