Torba, s katero so obsedene vse fashionistke

To poletje je minilo v znamenju nekaterih tako zelo odmevnih kosov, tako da ne preseneča dejstvo, da bomo večino teh srečevale še globoko v hladni sezoni. Poleg Pradinih retro petk je tokrat z določenimi dodatki vse večje in manjše fashionistke prevzela modna hiša Bottega Veneta, za kar se gre verjetno zahvaliti predvsem dejstvu, da je v njihov kreativni tim vstopil bivši kreativni vodja modne hiše CélineDaniel Lee. Mrežaste petke so bile na nogah vseh najbolj zapriseženih ljubiteljic mode, medtem ko je velika in pravzaprav precej basic torba v hipu postala must have ne le vroče, temveč še veliko bolj te hladne sezone. The Pouch je tako pristala v rokah ali še bolje rečeno pod pazduho celega sveta in z lahkoto si upam reči, da so jo oziroma jo bodo vzljubile tudi najbolj izbirčne dame.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

V resnici gre za dodatek, ki nosi pregrešno drago ceno (približno 2000 €), pa vendar z malo truda lahko najdemo izredno podobno, ki bo tako zadovoljila našo željo po trendy izgledu. Kot že rečeno, je to torba, ki na prvi pogled deluje precej preprosto, bazično, pa vendar hkrati nudi super uporabnost, udobnost ter nenazadnje veliko modnost. Do danes je že na voljo v mnogih različicah, vse od čisto malih pa do tistih najpopularnejših v midi oziroma maksi velikosti. Med barvami se ji seveda najlepše podajo klasični odtenki, vse od črne in bele pa do nude, peščene in rjave. Za vse, ki ljubite dotik barvitosti, pa bo več kot idealna tista v modri, zeleni, rdeči ali pink, vrhunec modnosti pa so nedvomno tudi vsi primerki v metalnem lesku, ki močno dišijo po preteklih osemdesetih.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

To jesen se bo ta IT torba prelepo zlila z dolgimi oblekami, z dolgim plaščem in retro škornji, super pa bo izgledala tudi v kombinaciji s poslovnim videzom v hlačnem kostimu. Kasneje jo bomo “objemale” v družbi teddy ali aviator jakne, usnjenih hlač ter grobih gležnjarjev, vsekakor pa je to ena tistih torb, ki skoraj ne pozna stilskih omejitev, saj pristaja tako na pulover s kapuco in kavbojke kot tudi na prefinjen kombinezon in visoke petke.

Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.