Drugačni outfiti s športnimi copati

Pred kratkim sem se posvetila belim supergam, saj so še vedno zelo aktualne, tokrat pa naj se dotaknem vseh športnih copatov, saj je v resnici tako, da so v modi, preprosto, superge. Če so malo bolj grobe in opazne, toliko bolje, vem pa, da potrebujejo kanček domišljije, da jih dobro kombiniramo.

Michelle Hunziker v Benetkah

Midi krilo in superge

Je kar popularna kombinacija, vendar menim, da ne ravno za vse ženske. Midi krilo je načeloma lepše s petami, kar drži predvsem, če ste nižje rasti. Sicer je prav midi krilo kos, ki se je naprej zaljubil v “ta grobe” superge.

Vir: Elle

Kostim in superge

Ta kombinacija mi je zelo všeč in zanimivo, kako deluje na ženskah in tudi na moških. Komplet je načeloma eleganten, me pa ga popolnoma zdramatiziramo z lepimi supergami. Če so bele, toliko bolje.

Vir: Elle

Dolga obleka in superge

To kombinacijo prav gotovo že poznate, ker je super popularna. Poleti smo tako ali drugače oboževalke dolgih oblek in seveda jih nosimo z nizkimi sandali ali supergami. Jeseni se ta modna zgodba nadaljuje, dodamo pa vrhnji kos.

Vir: Elle

Nogavičke in superge

Vsekakor gre za kombinacijo, ki za vsako žensko, je pa zabavna. Zdi se mi, da je na prvem mestu dejstvo, da se moramo dobro počutiti in vedeti, da so nogavice, ki jih izberemo, nekoliko bolj elegantne (ne ravno bombažne in na črte …).

Vir: Elle

Usnje in superge

Ta kombinacija je zelo hvaležna, lahko se odločite za usnjene bermuda hlače ali za midi (ali dolgo) usnjeno, plisirano krilo. Če imate vitke noge, so tudi usnjene hlače ok (načeloma so te hlače oprijete, zato se mi zdi lepše, če so noge nekoliko bolj vitke).

Vir: Elle

Športen outfit in superge

Vse je pravzaprav odvisno od tega, koliko ste športne. Jaz sem vedno za, da pomešamo športni slog z nekoliko bolj elegantnimi elementi zato, da je skupek malo manj “za v fitnes”. Sicer je vse skupaj stvar okusa.

Vir: Elle
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.