Modne bleščice tega tedna

Jesen se počasi, a vztrajno preveša v zimo in z njo svojo podobo nekoliko spreminjata tudi modna in nenazadnje lepotna scena. Na tem področju je postalo že precej živahno, saj vstopamo tudi v čas božičnih in novoletnih praznikov, kar pomeni, da so nas in nas še bodo modne in lepotne hiše naravnost zasule s prazničnimi kampanjami ter vsem čudovitim, kar slednje obdobje prinaša. Seveda se med novostmi najde še veliko drugega, sploh se te tedne vse vrti tudi že okoli napovedi za naslednjo toplo sezono. Preverimo torej, kaj lepega so nam znamke ponudile v preteklih dneh:

Tom Ford ta hip še ostaja pri novostih letošnje zimske sezone ter nam tokrat predstavlja še nekaj reklamnih utrinkov z modeli Ajok Madel, Bomi Youn in Stanom Taylorjem na čelu.

Tom Ford

Modni duo Dolce & Gabbana tokrat predstavlja posebno, kapsulno kolekcijo naslednje pomladi, poimenovano Hot Stuff, ki slavi lepoto močne in samozavestne ženske.

Dolce & Gabbana

Večerno glamurozna je tokratna kampanja znamke Miu Miu, zanjo pa v bleščečih kosih pozirajo Ever Anderson, Ciara Bravo ter KiKi Layne.

Miu Miu

Tudi modna hiša Louis Vuitton ta teden prinaša praznično vzdušje, kjer v njihovi novi video kampanji z naslovom Holiday House blesti igralka Stacy Martin.

Louis Vuitton

Nekoliko drugačna pa je letošnja praznična kampanja znamke Versace, naslovljena Versace on Ice, v kateri na ledu pozirajo drsalka Rebecca Ghilardi z modeli Maliko Louback, Stello Maxwell ter Duncanom Yeirom.

Versace

Modna hiša BOSS letos svoji elegantni praznični podobi dodaja še faktor zapeljivosti, saj je njihov tokratni ambasador popularni igralec Chris Hemsworth.

BOSS

Letošnje božične in novoletne praznike pa slavijo tudi mnoge draguljarske hiše in znamke nakita, med katerimi gre ta teden nedvomno izpostaviti tisto s strani Tiffany & Co. z duhovitim naslovom Never Mind Your Manners ter kampanjo znamke Bulgari, v kateri čudovite kose nakita razkazujeta Vittoria Ceretti in Blesnya Minher.

Tiffany & Co.
Bulgari

Nenazadnje še skok med dišave, kjer za parfum Daisy Eau So Intense Marca Jacobsa znova pozira priljubljena Kaia Gerber.

Marc Jacobs
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.