Prihaja obdobje praznovanja z Atelier Rebul

Če bi mi kdo rekel, naj izberemo samo eno dišavo ali en izdelek v čarobnem butiku Atelier Rebul, bi bila res v zadregi. In naj dodam, da trenutno testiram njihovo linijo krem proti gubam in sem navdušena. Morda je celo tako, da so v Turčiji, kjer je Atelier Rebul doma, odkrili tisto skrivnostno sestavino, ki poskrbi, da je vsaka stvar naravnost božanska. Ne vidim druge možnosti, res ne, in ko je ta neverjetno poseben in edinstven svet dišav prišel v moj dom, sem takoj vedela, da ne bo nikoli odšel. Zdaj je moja zbirka izdelkov res bogata, ostajam zvesta svečam in difuzorjem za dom, Palo Santo ima v mojem srcu res posebno mesto, prav tako vse kreme za roke in telo. Naj dodam, da so v njihovih butikih res mojstri na področju izdelave paketov, njihove škatle pa celoti dodajo le piko na i. In tako, čarovnija je zaključena, z žametno pentljo in inicialko imena osebe, ki bo prejela darilo.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Dišave so v resnici potovanje do dna duše in trenutek, ko se lahko ustaviš. Dotaknejo se najbolj skritega kotička v možganih in podarijo vizijo o prihodnosti, pomirjajo, zbudijo ali te ženejo naprej. Ko pridem domov in odprem vrata, mi na subtilen in popolnoma tih način izrečejo dobrodošlico: ni lepšega občutka. In da, drage moje, prazniki so pred vrati, njihove kolekcije pa kar kličejo po tem, da se jim prepustimo: verjemite, gre za svetovne best sellerje s katerimi ne moremo zgrešiti. Z vami delim Atelier Rebul čestitko, saj se mi je, ko sem jo zagledala, zdelo, da me je za nekaj sekund popeljala v sanjski svet, kjer je možno vse.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.