Modne bleščice tega tedna

Poletje v svetu mode in lepote še ne pomeni tudi počitka oziroma počitnic, vsaj v juliju še ne. Slednje dokazujejo tudi mnoge novosti, kjer poleg kampanj in katalogov zanimanje ta hip vzbujajo predvsem plani za naslednji fashion week v septembru, kjer naj bi modne hiše predstavile svoje novosti naslednje tople sezone. Za New York so se recimo te dni odločili, da bodo teden mode skrajšali le na 3 dni, kako pa bo z ostalimi, bo očitno jasno v naslednjih tednih.

Giambattista Valli je te dni postregel s pravo modno poslastico, saj njihov novi katalog za Resort 2021 vsebuje kar 71 prelepih outfitov.

Giambattista Valli

Izbor za Resort 2021 so pripravili tudi pri znamki Moschino, kjer se znova odlično prepletata fantaziji Barbie punčke in sodobne, drzne ženske.

Moschino

Tu je tudi Resort 2021 – katalog hiše Zimmermann, kjer nas tudi tokrat izbrani looki popeljejo v sanjavi, izredno romantičen in ženstven svet mode, ki je v tem primeru prepojen z energijo tople sezone.

Zimmermann

Modna hiša Dior tudi ta teden ne zaostaja, saj so tokrat razkrili njihovo jesensko kampanjo z naslovom Dioriviera, za katero so pozirale Natalie Ludwig, Aaliyah Hydes in Ilona Desmet.

Dior

Kendall Jenner se je tokrat znašla v glavni vlogi modela nove Burberryjeve kampanje, poimenovane TB Summer Monogram.

Burberry

Pre-fall 2020 oziroma predjesensko kampanjo z naslovom California Sky so pripravili pri modni hiši Fendi, kjer ne manjka kul, mladostnih kosov, med njimi pa zelo pomembno vlogo igrajo tudi modni dodatki.

Fendi

Kolekcijo pre-fall 2020 si lahko ta hip ogledamo tudi pri znamki Alexander McQueen, kjer je že na prvih pogled povsem jasna dodelanost in prefinjenost tokratnih kosov.

Alexander McQueen

Kakšna pa so sončna očala letošnjega poletja, predstavlja tudi znamka Max Mara, ki je svoje modele predstavila na obrazu prelepe Irine Shayk.

Max Mara
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.