Stajling dneva: večne pike

Drage bralke, bojevnice, čudovite ženske in prijateljice,

pred nami je nov teden in čeprav postaja poletje vse bolj bizarno, moram reči, da v sebi najdem mir. Prvič v življenju nimam nobenih pričakovanj in čeprav me vsak dan kdo pokliče z vprašanjem, kam gremo na dopust, je nekako tako, da sem s tem dopustom že začela. Doma. Sama s sabo. S pospravljanjem, sprehodi v naravo, plavanjem v morju in prav se veselim kozmetičarke ta teden ter vsega dobrega, kar sledi. Normalnost v nenormalnosti, a ohranjam bistrost pogleda in pozitivnost. Upam samo, da nas ima svet še vedno rad in bo za vse nas poskrbel tako, kot doslej. Nekje sem prebrala, da ljubezen premaga vse. Imejmo se radi, bodimo spoštljivi in ljubeči, manj kritik in več razumevanja, manj kreganja in več odpuščanja. In vse bo dobro, ker vedno je bilo in tako je tudi prav. Močno vas objemam in hvala, ker ste.  

Polka dot forever … nekako tako. V letošnjem poletju si želim dvojega: več pikčastih oblačil in več mornarskega sloga. Že vem, da sem na dobri poti in prav čutim, da me bodo ta oblačila naredila srečno. Nekako me potolaži dejstvo, da v modi obstajajo stvari, ki bodo za vekomaj z nami, in ko jih oblečeš, ne moreš zgrešiti. Pike so moja velika strast, opažam, da v kolikor jih kje zaznam, je zelo mala možnost, da kosa ne kupim. In tudi te so bile posebne: prosojna majica, nekaj tila, pentlja na hlačah in nizek sandal, ker je bilo zelo vroče in sem pomislila, da sem lahko tu in tam tudi na nizkih petah. Upam, da vam bo všeč.

Moj stajling je sledeč: top Max Mara, hlače Asos, sandali Petit Jolie, torbica Chloé, uhani Accessorize, prstana Monica Vinader.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
 1. Draga Lorella!
  Točno tako, kot si opisala svoj letošnji “dopust”, se odvija tudi meni. Nič ne načrtujem, poizkušam sproti uživati dneve in se prepuščam toku. Prvi odstavek si napisala tako, kot bi ga napisala sama. Tudi mene sprašujejo kam grem na dopust pa se le nasmehnem in jim povem, da že “dopustujem”.
  Prosim, prosim, napiši še kaj o parfumih!
  In kot vedno povem, tudi danes iskreno, zelo si lepa urejena dama!
  Uživajmo in imejmo se radi!

 2. Joj, pikice, ljube moje. Tudi jaz bi vse pikcasto kupila. Pozdrav in objem na obalo. Imas sreco, da zivis ob morju in je se lazje vsak dan dopust.

 3. Pikice na. Eli, pikice na črni podlagi, velike, majhne vse so mi všeč.
  Sproščeno in zelo lepo, top pa res krasen.
  Letos imamo res dopustniško leto, vsak dan si je potrebno zajet z veliko žlico in pozitivo.
  Vse dobro

 4. Lorela, elegantna kot vedno. Mislim, da so pikice tako ali malo drugace vedno in.
  Ker nas co leto polnite z energijo , crkljate z iskrenim nasmehom, vam zelim, kamorkoli ze greste obilo uzitkov na zasluzenem dopust

 5. Podobno se dogaja meni, nimam nobenih prčakovanj in poskušam užiti vsak dan karšen je. Občudujem te tako polna energije si, ko bi jo imela tudi jaz malo več, pa saj bo bolje.
  Čudovita ženska si! Krasen izbor, zelo ti pristaja!!!☺

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.