Modne bleščice tega tedna

Zopet je teden naokoli, tokrat še bolj vroč in poletno lenoben, a ne za modni in lepotni svet. Tam je namreč še kako veselo od novosti in tako kot že celotni julij tudi tokrat ne manjka novosti med kolekcijami Cruise 2021, Resort 2021, Pre-fall 2020, tu pa so tudi že kampanje letošnje jeseni in celo naslednje pomladi, prav posebno lepe pa so trenutne modne revije naslednje pomladi in poletja, ki se ponašajo s povsem spremenjenim, zdravju in situaciji na sploh prijaznim formatom. Poglejmo torej nekaj tistih, ki so nas očarale pretekle dni:

Na prostrane poljane se je s spomladansko modno revijo tako znova podala znamka Jacquemus, ki ji je nadela ime L’Amour, čudovito sivko pa je zamenjala dozorela pšenica. Naravnost magično.

Jacquemus pomlad poletje 2021

Izredno očarljiva je tudi revija modne hiše Dior, ki tokrat predstavlja njihov Cruise 2021 izbor. Gre za super šik, elegantne, pa vendar tudi zelo nosljive kose, s poudarkom na uporabnosti in udobju, a ne za ceno modnosti.

Dior Cruise 2021

Versace tokrat nudi kar dve novosti, in sicer pred jesensko kampanjo z ikono modnega sveta na čelu Georgino Grenville ter katalog Resort 2021 s kar šestdesetimi stajling primerki.

Versace jesen 2020
Versace Resort 2021

Z osupljivim katalogom te dni navdušuje tudi modna hiša Valentino, in sicer predstavlja svoje najbolj prestižne, Haute Couture kreacije jeseni in zime 2020-21.

Valentino Haute Couture jesen-zima 2020-21

Omeniti pa gre še nekaj preostalih, povsem svežih Resort 2021 katalogov, kjer svoje predstavljajo tudi modne hiše Gucci, Ermanno Scervino, Burberry, Isabel Marant, Carolina Herrera in mnoge druge.

Gucci Resort 2021
Ermanno Scervino Resort 2021
Burberry Resort 2021
Carolina Herrera Resort 2021
Isabel Marant Resort 2021

Nekoliko posebna in zelo iznajdljiva je nova jesenska kampanja znamke Miu Miu, kjer se v kolažu fotografij izpod rok fotografov Nikolai von Bismarck, Steve Mackey, Liz Collins in celo Gigi Hadid pojavljajo modeli Lila Moss, Adut Akech, Achenrin Madit, Elisa Mitrofan, Jinrong Huang, Kasper Kapica, Tomiwa, Aliet Sarah in Jean Campbell.

Miu Miu jesen 2020

Nenazadnje omenimo še novo kampanjo luksuznih Chanelovih ur iz linije Mademoiselle Privé Bouton, s katero na roki pozira model Giedre Dukauskaite.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.