Najlepši lasni dodatki ta hip

Drugi naslov članka bi lahko bil: Kako si popestriti poletje. Res je, na področju las se letos dogaja veliko in čudovito je vedeti, kako si lahko popestrimo frizuro z dodatkom, ki ima pravzaprav več funkcij: lase drži na svojem mestu, je lep in opazen, ravno prav sofisticiran in hkrati navihan. Zdi se mi, da danes lasne dodatke prodaja že vsaka parfumerija in se ne bi čudila, če bi jih našla celo v cvetličarni … hm… zakaj ne, morda v obliki rož, kar bi mi bilo zelo všeč! Tudi trgovine z oblačili so na tem področju zelo inovativne. Od perlic do bleščic, zlatega in srebrnega, pentlje in trakovi, vse je mišljeno za naše lepe glave in tukaj je moj izbor.

Obroč s centralnim vozlom

Lani so bili “le obroči”, zdaj pa imamo te ljubke modele z vozlom. Priznam, da na začetku nisem bila prepričana, saj se mi je zdelo, da bomo imele vse podolgovate glave a zdaj sem se premislila. Obroči so vedno lepi in vedno primerni, sploh bombažni!

Vir: Pinterest

Pentlja

In naj bo vidna, lepo prosim! Pentlje so prav šik in zelo lepe takrat, ko so tudi dobro narejene. Lahko si jo same omislite tako, da jo dobesedno naredite s pomočjo traku ali blaga, lahko pa so trše in kupljene na elastiki, glavniku, špangici, obroču. Izbira je bogata in tudi povsem vaša.

Vir: Pinterest

Debele elastike za lase

ne bom pozabila trenutka, ko jih je Sofia zagledala v trgovini z oblačili in bila navdušena. Izgledalo je, da je debela elastika sinonim za dober stil. No, ker je njena mami človek 80. je tako, da sem jih sumničavo gledala, saj sem jih v mladosti že nosila…a no, vse se vrača, tudi to. Bog ve, kaj pravi na to temo Sarah Jessica Parker!

Vir: Pinterest

Rute

Pomembno je, da so ožje, če se le da, gladke (svila je vedno dobra izbira) in barvite. Potem jih kar zavežite, naj padejo gladko, lahko pa tudi naredite pentljo ali, za še večjo mero udobja, jo zavežete okoli navadne elastike in potem s pomočjo te naredite čop. Tako ne bo nič drselo in vse bo na svojem mestu.

Vir: Pinterest

Večje špange, tudi plastične

Verjamem, da te z biseri že poznate, zdaj pa so tukaj tudi poletni modeli, povsem plastični, barviti, z bleščicami ali raznimi dodatki in vzorci. Meni so vse všeč in bi jih skozi nosila. So idealne, če imate prečko na strani in tudi če nosite čop. In super so za na plažo, ker vam veter ne bo nagajal.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.