Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno vroč teden in prav te dni smo se znašli v središču tistega pravega poletnega vročinskega vala, ko na kaj drugega kot počitek na plaži, kopanje in sladoled pravzaprav kar težko pomislimo. Pa vendar za mnoge ti tedni ostajajo še kako delavni in tudi moda je eno tistih področij, ki ta trenutek še deluje v polnem teku. To pomeni, da so nas tudi tokrat preplavile številne zanimive kampanje, v katerih že lahko občudujemo stajlinge, kot jih bomo videvale na ulicah prihajajočo jesen in zimo. Poglejmo torej nekaj najlepših utrinkov preteklega tedna:

Tokrat nas s kopico novosti obdaruje modna hiša Louis Vuitton, kjer lahko med drugim občudujemo kar dve novi kampanji. Prva je seveda namenjena kolekciji jesen-zima 2020/21, v vlogo fotografa pa je stopil kar sam kreativni vodja hiše Nicolas Ghesquière ter pred kamero povabil Léo Seydoux, Marino Foïs, Mariam de Vinzelle, Noémie Merlant, Akon Changkou, Soro Choi, Stacy Martin, Dino Asher-Smith ter Lous and the Yakuza, medtem ko je v drugi v samem središču njihov slavni monogram, ujet v novo kolekcijo z naslovom LV Crafty .

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Pri Valentinu so v duhu letošnje zdravstvene katastrofe predstavili novo jesensko kampanjo nekoliko drugače, saj so znesek (1 milijon evrov), ki bi ga sicer porabili za snemanje, raje poklonili rimski bolnišnici Lazzaro Spallanzani, medtem ko so kampanjo z naslovom #ValentinoEmpathy sodelujoči povabljenci (Gwyneth Paltrow, Adut Akech, Christy Turlington, James Turlington, Janet Mock, Laetitia Casta, Laura Dern, Liu Wen,  Mariacarla Boscono, Vittoria Ceretti, Naomi Campbell, Rossy de Palma, Rula Jebreal, Tali Lennox, Tang Yan ter Shu Pei) posneli kar v domačem okolju med karanteno.

Valentino

Med poletno sezono pa ta hip še ostaja Michael Kors, ki nam tokrat predstavlja naravnost prelepo kampanjo, poimenovano One Woman Show, v kateri blesti čudovita Bella Hadid.

Michael Kors

Gucci se tokrat ponaša z novo kampanjo za torbico Jackie 1961 Bag, s katero se po ulicah ponosno sprehajata modela Melody Lulu Briggs in Delphi McNicol.

Gucci

Modna hiša Celine za prehodno sezono tokrat nudi novo kolekcijo Plein Soleil, tudi tu se je v vlogo fotografa postavil sam kreativni direktor Hedi Slimane, medtem ko je kot model pozirala mlada Essoye Mombot.

Celine

Nenazadnje omenimo še novi katalog znamke See by Chloe, kjer najdemo super stajlinge kolekcije Resort 2021.

See by Chloe
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.