Pet stvari za vroč vikend

Ko se zjutraj zbudim in zaznam zunanjo temperaturo, me kar prime, da bi zlezla nazaj v posteljo, vzela knjigo in si privoščila nič dela do večera. Po drugi strani obožujem plavanje in bosonoga hodim po pomolu ter opazujem svet. Poletne barve me kar omamijo in vsakič znova ugotavljam, da sem poletni človek in to je moja sezona. Še najbolj pa mi je všeč čas, ki teče počasneje in nam prav te dni podarja veliko misli in veliko trenutkov, samo zase.

Končno branje

Zdaj pridejo na dan vse tiste knjige, ki so po zimi pridno počivale, marsikdaj pod posteljo in še bolj pridno nabirale prah. Ko sem bila nazadnje v Trstu, sem v trafiki zagledala tiste super sladke ljubezenske zgodbe, ki sem jih prebirala pri šestnajstih, in objela me je nostalgija … Spet bi jih vrtela pred očmi in to tudi bom, a moram prej dokončati zgodbe, ki jih imam na nočni omarici.

Vir: Pinterest

Ledena kava

Jaz sem še vedno za tisto tradicionalno in z navadnim mlekom, a okoli sebe zaznavam vse več prijateljic, ki se odločajo prav za ledeno verzijo. Z ledenimi kockami, smetano ali mlekom, s slamico in v “to go” različici. Tudi na plaži, pod senčnikom in s klobukom, ker je kava naša zaveznica in jasno je, da je vedno z nami. Če bi si omislili solidno verzijo, bi bila prav gotovo md prvimi, ki bi jo imela v torbici.

Vir: Pinterest

Napihljiva blazina

Če niste še poskusile, potem vedite, da veliko zamudite. Ko sem bila majhna, me te blazine niti niso ganile, ker sem bila preveč zaposlena s skoki v vodo in me je zanimalo le to. Zdaj pa se uležem na gigantski rumen copat in se prepustim vodi. Nad vodo ima življenje drugo dimenzijo in prav danes sem gledala orjaški ananas, medtem ko mi je Sofia brala misli. To so investicije za dušo, povsem ženske, a vem, da razumete.

Vir: Pinterest

Roza manikira

Meni je noro všeč in je tako ljubka verzija Barbike, da brez nje ni pravega poletja. Na rokah in na nogah. Roza omogoča veliko odtenkov, osebno sem najbolj za tiste rahlo zbledele in vintage, pa vendar tako sofisticirane. Tu in tam dodam bleščice ali kakšno diskretno belo nalepko in potem občudujem zagorelo kožo in roza barvo: noro lepo.

Vir: Pinterest

Cvetje in sveče

Samo za nas in tudi če smo same doma. Rože in sveče so idealna kombinacija za dobro počutje in zato, da si naredimo ambient. Potem nam ne preostane nič drugega kot prijetno branje ali dober film, a v vsakem primeru bomo naredile nekaj zase, kar se mi zdi super. In prav zdaj, ko je tako toplo, potrebujejo rože našo pomoč in jaz jih z veseljem posvojim.

Vir: Pinterest

Uživajte vikend! xxx

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.