Modne bleščice tega tedna

Teden, ki je za nami, seveda ostaja v znamenju prihoda poletne sezone, kar za mnoge pomeni vsaj kanček dopusta, pa vendar se v modnem in lepotnem svetu zato dogajanje ne ustavi. Ta hip potekajo velika ugibanja in razprave o prihajajočem jesenskem tednu mode, kjer je marsikatera modna hiša že odpovedala svoje sodelovanje, pa ne le zaradi trenutne zdravstvene situacije, temveč tudi zaradi samega neodobravanja nekaterih trmasto zakoličenih norm. Pravijo, da revijo kljub vsemu bojo, a do takrat se lahko še veliko spremeni. Te dni pa se modni navdušenci močno posvečajo tudi vse pestrejšim Resort 2021 kampanjam in katalogom, kjer ne manjka niti največjih imen industrije. Poglejmo torej tiste najbolj zanimive tega tedna:

Pri Escadi so Resort 2021 katalog opremili z 32 stajlingi, ki jih zaznamujejo predvsem kombinacije črne in bele ter zlate za piko na i.

Escada

Prav tako so svoj predpomladni katalog naslednjega leta predstavili pri znamki Erdem, kjer že diši po boho stilu, barvitosti in vsekakor zelo ženstvenih idejah.

Erdem

Kataloški izbor za Resort 2021 te dni poteka tudi pri znamki Rag & Bone, kjer so za začetek naslednjega leta izbrali nekaj super kul outfitov tako za ženske kot moške modne navdušence.

Rag & Bone

Še en katalog za Resort 2021 ta teden prihaja izpod rok Karen Walker, kjer so znova čudovito prepletli casual look in prefinjenost.

Karen Walker

Za pridih športnosti tokrat skrbi znamka Puma, ki te dni predstavlja povsem svežo kampanjo modela sandal Future Rider, ki je pravzaprav nastal v sodelovanju s slavnim modelom in njihovim dolgoletnim obrazom Liu Wen.

Puma x Liu Wen

Izredno prikupna je nova, poletna kampanja znamke Oysho, kjer model Hana Jirickova pozira v zapeljivih kopalkah, sproščenih oblekah in preostalih kosih letošnje vroče sezone.

Oysho

V tokratnem naboru ne manjkajo niti novosti na področju sončnih očal, kjer je za eleganten izbor tega poletja tokrat poskrbela Nina Ricci.

Nina Ricci

Nenazadnje še skok na lepotno področje, kjer pozornost ta hip vzbuja tudi vroča rdeča šminka hiše Chanel, za kampanjo z naslovom Rouge Coco Flash pa pozira mlada Lily-Rose Depp.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.