Stajling dneva: Meghanina obleka

Drage moje čudovite bralke in neverjetne ženske,

med pisanjem tega članka sedim tik ob morju, je zgodaj zjutraj in poslušam valove, ki mirno spremljajo začetek dneva. V zraku je tista čudovita svetloba, ki mi vsako leto znova pride do srca, nežno poboža po duši in pomirja, saj mi da vedeti, da je vse na svojem mestu. Končno je tukaj poletje in včeraj zvečer sem tik ob zidku našla kresničko, ki me je s svojo lepoto pripeljala nazaj v čas, ko sem jih kot majhna punčka občudovala v travi in verjela, da gre za dobre vile, ki iščejo pot. In tako si danes želim, da bi vse v tem tednu našle pravo pot, prave ljudi in prave misli. Velik objem, bodite srečne in močne, tako kot vedno.

Za stajling dneva sem izbrala belo obleko, vem, še eno. Razmišljam, da bi morala imeti omaro samo za bele obleke, saj sem jih v zadnjih letih nabrala res veliko in še vedno imam občutek, da jih ni dovolj. Ta mi je še posebej pri srcu zato, ker je skrajno elegantna in me ne čudi, da se model imenuje The Meghan Dress. Enostaven in šik tako, kot naša Meghan. Pika na i: torbica iz rafije, ker je zdaj res nujno potrebna.

Moj stajling je sledeč: obleka Sezane, sandali TopShop, torbica Steve Madden, obroč Accessorize, biseri Oliver Weber.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

18 komentarjev
 1. Pozdravljeni.
  Lepo, me pa zanima, ali je obleka podložena. Imam namreč problem, pa ne le z belimi zadevami. Sem si kupila krasno oblekco, v kabini je vse klapalo, doma pa – vse se vidi skoznjo. Rešitev? Se bojim, da je – razen podloge, prevroče za poletni čas – preprosto ni.

 2. Prečudovito, kot vsakic pravim kar oblecete je prelepo. Jaz imam trenutno 73 kg /karantena dala 5kg /na velikost 166,pa sploh ne vem vec kaj naj kupim, v vsem se počutim debelo.

  1. Oh ne ne, draga Sonja, te besede ne poznam: debela. Imate obline in to je vse, poskusite s perilom za oblikovanje postave, kakšen dober body naredi čudeže! Držim pesti in objem!

 3. Bela je krasna.
  Oblekica in cel styling res top.
  Bi lahko namesto petk, še kakšen drug par dodali?
  Hvala za nasvet
  Cao, Nataša

  1. Hvala Nataša. Ta dolžina je kar zahtevna, saj bi šla tudi z nizkimi, lepimi sandali, morda kakšnimi z bleščicami ali perlami, da so nekoliko bolj elegantni, a krilo reže nogo tako, da potem malo zgubimo na področju prefinjenosti. Maham in objem

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.