Modne bleščice tega tedna

Teden je ponovno za nami in tudi ta ni minil brez posebnosti. Ponovno so se namreč zgodili premiki na vodilnih položajih, v številnih kampanjah se je znašlo kar nekaj znanih obrazov, pri nas pa je potekal novi teden mode:

Tokrat je bil na vrsti Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana, ki je navdušil z odličnim naborom revij, pod katere so se podpisala imena, kot so Draž, Sofia Nogard, Tanja Zorn, Peter Movrin, Susnyara in številni drugi.

MBFWLJ

Modno hišo Emilio Pucci je po dveh letih kreativnega vodenja zapustil Massimo Giorgetti, ki je takrat nadomestil Petra Dundasa.

Massimo Giorgetti

Prav tako pa je ta teden svoj odhod od znamke J. Crew po 26 letih sodelovanja oznanila Jenna Lyons.

Jenna Lyons

Pevka Lady Gaga je pred meseci postala novi obraz dragega nakita Tiffany & Co., tu pa je tudi že njihova reklamna kampanja za letošnjo pomlad in poletje.

Lady Gaga za Tiffany & Co.

V Chanelovi novi reklamni kampanji, poimenovani Gabriele, je dragocene torbice ponovno predstavila njihova dolgoletna ljubljenka, igralka Kristen Stewart.

Chanel

Pred nedavnim smo lahko občudovali spomladansko reklamno kampanjo “Do You” znamke Puma, v kateri je nastopila Cara Delevingne, tokrat pa je tu že poletna.

Puma

Rihanna je s svojo znamko Fenty ponovno pripravila limited edition spomladansko kolekcijo nogavic, ki je nastala v sodelovanju z znamko Stance.

Fenty x Stance

Topshop je za svojo novo jeans kampanjo združil številne modele, med katerimi vsekakor najbolj izstopata prav Lottie Moss in Stella Maxwell.

Topshop

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.