Modne bleščice tega tedna

Teden je znova naokoli, a letošnja pomlad vztraja pri precej nizkih temperaturah. April je pač najbolj muhast mesec v letu in ne preostane nam drugega, kot da misli preusmerimo v prihajajoče poletne dni. Pri tem nam seveda precej pomaga tudi nešteto modnih in lepotnih novosti, zato znova opravimo hiter pregled zadnjih najlepših novičk tega tedna:

Louis Vuitton Spring in the City 2022

Skoraj ne mine teden, ko modna hiša Louis Vuitton ne bi predstavila vsaj ene nove kampanje. Tokrat sta tu kar dve – pri prvi z naslovom Spring in the City 2022 lahko zasledimo čudovit nabor oblačil in dodatkov, sploh v ospredje stopajo torbice, medtem ko se pri drugi kampanji vse vrti okoli delikatnega nakita iz nove kolekcije Idylle Blossom.

Louis Vuitton Idylle Blossom

Model Amber Valletta tokrat predstavlja že drugo kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z znamko Karl Lagerfeld, tudi pri tej pa poudarjajo pomen trajnostne mode.

Karl Lagerfeld x Amber Valletta

Modna hiša Jean Paul Gaultier se tokrat obdaja z renesančno podobo, ki jo zasledimo v novi, kapsulni kolekciji z naslovom Le Musée.

Jean Paul Gaultier Le Musee

Novo reklamno podobo ima te dni tudi Fendijev model priljubljene torbice Peekaboo, z njo v rokah pa tokrat pozira manekenka Adwoa Aboah.

Fendi

Ambasadorka znamke Puma Winnie Harlow v novi kampanji razkazuje zadnje novosti na področju njihovih športnih kopalk.

Puma

Med tistimi, ki ne počivajo, pa je tudi znamka Versace, ki te dni prinaša povsem svež vpogled v letošnji spomladansko-poletni nabor ročnih ur.

Versace
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.