Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je zadišal predvsem po poroki, natančneje po poročnih oblekah in videzih, saj prav v teh dneh visoke modne hiše predstavljajo svojo poročno linijo, namenjeno spomladanskemu obdobju 2018. Poleg tega so v ospredju predvsem make-up kolekcije za letošnje poletje, ostale novosti pa poglejmo v nadaljevanju.

V tem Bridal tednu je svojo čudovito poročno kolekcijo predstavil tudi Elie Saab, ki je ponovno navdušil z belimi dih jemajočimi kreacijami za neveste.

Elie Saab Bridal

V New Yorku, na prireditvi Tribeca Film Festival, pa je te dni premiero doživel dokumentarec z naslovom House of Z, ki prikazuje življenje in vzpon slavnega kreatorja Zaca Posena.

Zac Posen

Dobrodelna organizacija Naomi Campbell Fashion for Relief se je tokrat za posebno kolekcijo, poimenovano Child at Heart, povezala z znamko Diesel.

Naomi Campbell X Diesel

Pod taktirko Rafa Simonsa je tokratna spomladansko poletna reklamna kampanja spodnjega perila Calvin Klein k poziranju povabila številna znana filmska in modna imena, kot so Kirsten Dunst, Rashida Jones, Lauren Hutton in mnoge druge.

Lauren Hutton za Calvin Klein Underwear

Ponovno pa je tu za novo, spomladansko kampanjo znamke Guess tudi simpatična Hailey Baldwin, ki tako ostaja njihov redni obraz.

Guess

Luč prodajnih polic pa je te dni ugledala tudi posebna make-up kolekcija znamke NARS, ki je nastala v sodelovanju z britansko-francosko igralko in pevko Charlotte Gainsbourg.

NARS x Charlotte Gainsbourg

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.