Stajling dneva: kratka jakna iz bukleja

Drage bralke in čudovite ženske,

ne vem zakaj, a zdi se mi, da je že dva tedna cel svet na dopustu. Na obali je napočila tista sezona, ko postajajo lokali in restavracije polni in so parkirna mesta na tržnici znanstvena fantastika. Povsod kolesarji in ljudje, športno oblečeni, ki se pripravljajo na raznorazne dogodivščine. Manjka samo pravo vreme, a pravijo, da tudi to še pride. Konec aprila je vedno takšen, nekako že diši po poletju in kopalkah in zdi se mi, da se bo lepo vreme zgodilo čez noč, vsi bomo prižgali klimo in listali kataloge s hoteli v Grčiji ali pač kjerkoli po svetu. In kolo se spet obrne.

Imejte super začetek tedna in naj bo dobra volja nalezljiva!

Veste kaj najbolj obžalujem? Da sem imela kratko jakno iz bukleja v rjavih odtenkih in sem jo pred mnogimi leti podarila. Ok, upam vsaj, da je šla v prave roke, a tu in tam jo res pogrešam. Bukle je material, ki ne gre nikoli iz mode, jakna iz bukleja pa tako chanelovska, da jo res moraš imeti. In super so te kombinacije z jeansom, ker zelo zdramatizirajo celoto in govorijo o sodobnosti, o tem, da danes spojimo preproste in drage stvari, športno in elegantno. Dodam še ta lila odtenek, ki me naredi noro: prosim, ne zamerite, če bom do septembra imela veliko kosov v tej barvi, saj jo res obožujem!

Moj stajling je sledeč: jakna River Island, hlače JCrew, top Rebel Queen, čevlji Sarah Jessica Parker, torbica Aldo, nakit Oliver Weber.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.