Modne bleščice tega tedna

Za nami je zadnji aprilski teden in vsi močno upamo, da z njim tudi zaključek hladnih dni. Maj že obeta vroče sončne žarke, z njimi pa prihajajo tudi najsočnejše reklamne kampanje, polne mini poletnih kosov, zagorele kože in seveda kopalne mode. Preverimo, katere so tokrat stopile v ospredje:

Victoria Beckham te dni predstavlja poklon preprosti eleganci, novo kapsulno kolekcijo z naslovom VB Body, kjer lahko najdemo minimalistične tope, krila, pajkice in mnogo več.

VB Body

Slavni model Gigi Hadid tokrat prinaša pravo poslastico na področju kopalk, saj je v sodelovanju z znamko Frankies Bikinis pripravila kolekcijo z imenom Americana.

Frankies Bikinis x Gigi Hadid

Za zapeljivost pa ta teden skrbi tudi znamka Jimmy Choo in sicer s povsem svežo poletno kampanjo, v kateri blestijo Barbara Palvin, Precious Lee, Madison Headrick ter Geron McKinley.

Jimmy Choo

V črno-belo podobo se tudi tokrat ovija reklamna kampanja znamke Emporio Armani Underwear, kjer v najnovejših kosih spodnjega perila pozira prelepa Josephine Skriver.

Emporio Armani Underwear

Tudi ta teden pa ne bo minil brez novosti na področju sončnih očal, tokrat sta nove oglasne fotografije pokazali modni hiši Fendi in Louis Vuitton.

Fendi
Louis Vuitton

Čudovito je tudi pri nakitu, kjer draguljarska hiša Tiffany & Co. ta hip predstavlja novo kampanjo kolekcije BOTANICA: Blue Book 2022, v kateri blesti igralka Gal Gadot.

Tiffany & Co.

In za konec še nekaj omamno dišečega, saj modni dvojec Dolce & Gabbana tokrat nudi novo dišavo Dolce Lily, ambasadorka katere pa je Deva Cassel.

Dolce & Gabbana
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.