Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno precej miren teden, vsaj na področju lepote in mode. Še vedno večina spremlja predvsem modne revije, namenjene poročnim oblekam, poleg tega pa je tu še nekaj drobcev sodelovanj in ostalih novosti:

Eden najmočnejših konglomeratov v fashion industriji LVMH je odkupil preostali manjkajoči delež modne hiše Dior ter tako prevzel vajeti nad njihovim celotnim asortimanom.

Dior

Vse večje zanimanje vzbuja posebna kolekcija, ki jo bo modna hiša Miu Miu pripravila ekskluzivno za luksuzno spletno prodajalno Mytheresa.com.

Miu Miu za Mytheresa.com

Gigi Hadid je ponovno obula čevlje Stuarta Weitzmana ter tako v najnovejši kampanji predstavila njihovo kul spomladansko kolekcijo.

Stuart Weitzman

Po uspešni kampanji  za Hilfiger Denim se v najnovejši kampanji kapsulne kolekcije Tommy Jeans vrača Sofia Richie, poleg katere je tokrat poziral tudi brat Gigi in Belle Hadid, Anwar Hadid.

Tommy Jeans

V sklopu poročnih revij pa je svojo novost predstavila tudi znamka H&M, ki je tokrat pripravila prvo kolekcijo poročnega spodnjega perila.

H&M

Znamka Zara pa je tokrat navdušila s prav posebnim sodelovanjem z znamko Maui and Sons ter tako ponudila surfersko obarvano kolekcijo za letošnjo pomlad in poletje.

Maui and Sons x Zara

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.