Stajling dneva: spomladanska modrina

Drage bralke in čudovite ženske,

včeraj je bil prvi maj in to je vsako leto prelomnica. Dan, ki ga praznujemo z ognjem, rožami in plesom, dan, ki močno spominja na našo čarovniško zgodovino in moč, ki je v nas. Predstavljam si, da stojim pred novimi vrati, ki me peljejo v neznano, a pot bo čudovita, kot bi se sprehajala po čarobnem vrtu, vohala najbolj bujne in divje rože, zagledala popolne barve in cvetočo glicinijo točno nad glavo. Te dni koristim zato, da dobim novo sliko in povsem drugačno celoto, da postavim stvari, ljudi in emocije na mesto ter se tako pripravim na teden, mesec in leto, ki je pred mano. Upam, da smo skupaj na isti poti, poti zaključkov in začetkov, predvsem pa novih spoznanj.

Imejte miren teden.

Za stajling dneva sem izbrala blazer z rožami, ki sem vam ga že predstavila v vijola različici. Kot rečeno se res nisem mogla upreti in zdi se mi, da so tovrstni kosi naravno fantastični za vse priložnosti, od kavbojk do oblek. Prav tega sem nazadnje nosila s slip on, midi obleko in je bil res pravljičen. Rože so zdaj zelo aktualne, kot vsako pomlad, prinašajo dobro voljo, srečo in vonj po pomladi. Ponovno ugotavljam, da moda zrcali moje notranje občutke, včasih pa je tudi obratno.

Moj stajling je sledeč: kavbojke, top in torbica Patrizia Pepe, blazer Dixie, salonarji Guess, nakit Bronzallure in Maman et Sophie.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.