Stajling dneva: lila blazer z rožami

Drage bralke,

ta vikend je bil prav zanimiv, šla sem od snega do spomladanskega vremena s soncem in rožicami povsod. April je pač nor mesec in vedno lahko pričakujemo ogromno sprememb, kar nas pravzaprav spomni na to, kako se lahko v hipu vse obrne na glavo. Včasih tudi življenje. Srčno upam, da ste dobro in uživate kar se pač da v negotovih časih, a ključnega pomena je, da ohranimo mir v sebi in gledamo na vse te viharje, kot na nekaj potrebnega zato, da se premaknemo in dosežemo nekaj boljšega. Ker nam ni dano vedeti, kam gremo kolektivno, je vseeno dobro vedeti, kam gremo posamično. Jaz vem in srčno upam, da tudi ve.

Želim vam čudovit teden in bodite srečne.

Za stajling dneva sem izbrala prav super jakno, ki me je klicala iz izložbe in ko sem šla mimo nje, sem letela v trgovino kot raketa. Ne samo to, nabavila sem jo tudi v modri barvi in povem vam, da mi ni prav nič žal. Rože so moja strast in lila barva je del moje duše, saj se v njej počutim res odlično, kar se najbrž opazi tudi na slikah. Vmes sem nabavila še eno bluzo z marjeticami, prav tako v lila barvi, tako noro nežno, da že komaj čakam, da jo oblečem. Kar bo kmalu, ravno toliko, da se stabilizira vreme in hop, sem z glavo že na plaži v kopalkah. A to je druga zgodba.

Moj stajling je sledeč: blazer in hlače Dixie, bluza Ann Taylor, salonarji Guess, torbica Aldo, nakit Uterque.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Zelo mi je vsec gornja kombinacija, saj so to moje barve. Iscem hlace v lila barvi, kot jih imate vi, pa me zanima, ce ima firma prodajalno v Sloveniji oz kje bi jih lahko kupila.

    1. Nekaj imajo v Nami, sicer zelo skopo, drugače je trgovina v centru Trsta. Imajo vijola stvari tudi v Mangu, je malo za pogledat 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.