Modne bleščice tega tedna

Tega spomladansko čudovitega tedna niso zaznamovali zgolj s soncem obsijani, topli dnevi, temveč se je, predvsem v modnem svetu, odvil pestro in zanimivo. Tokrat novice segajo vse do Slovenije, predvsem pa je tu ponovno obilica zanimivih sodelovanj, novih kolekcij, novih linij in še in še.

Na ljubljanskem gradu je ta teden potekal teden mode LJFW, ki je v treh dneh predstavil kolekcije znanih slovenskih kreatorjev, kot so Maja Štamol, Janja Videc, Ana Jelinič in številni drugi.

LJFW

Karl Lagerfeld je pripravil kapsulno kolekcijo z angleškim ustvarjalcem printov Stevenom Wilsonom, ki v ozadju večkrat sodeluje z znanimi znamkami, kot so Levi’s, Nike, Converse in ostale.

Karl Lagerfeld x Steven Wilson

Znamka Uniqlo je potrdila govorice o pripravi posebne kolekcije, ki bo nastala v sodelovanju s slavnim kreatorjem J.W. Andersonom.

J.W. Anderson za Uniqlo

Težko pričakovana kolekcija, ki je nastala med znamko Coach ter modno hišo Rodarte, je končno ugledala luč sveta, v njej pa se je znašlo 15 čudovitih kosov.

Coach x Rodarte

Zaradi dobrega odziva pa je tu že druga obutvena kolekcija MR by Man Repeller s strani Leandre Medine, namenjena ekskluzivno Net-a-Porterju.

MR by Man Repeller za Net-a-Porter

V novi reklamni kampanji za Jacobsov ikoničen parfum Daisy se je znašla čudovita Kaia Gerber, družbo pa sta ji tokrat delali še Sofia Mechetner in Dilia Martins.

Kaia Gerber za Marc Jacobs Daisy

Že od leta 2012 je igralka Jennifer Lawrence obraz modne hiše Dior, tokrat pa jo lahko v novi kampanji za torbice vidimo v nekoliko drznejšem stilu.

Jennifer Lawrence za Dior

Zelo priljubljena znamka H&M bo na trg poslala novo znamko Arket, katere kosi pa naj bi se osredotočali predvsem na uporabnost, kakovost in predvsem večni look.

Arket

Znamka Bershka pa po novem ne bo ponujala le oblačil, temveč tudi lepotno linijo, kjer bodo zanimive predvsem make-up kolekcije.

Bershka Beauty

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.