Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge:

Italijanska modna hiša Dolce & Gabbana je tokrat predstavila že drugo mini kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z luksuzno spletno prodajalno Luisa Via Roma.

Dolce & Gabbana x LVR

Gucci je te dni oznanil, da bo s septembrom svojo ponudbo razširil tudi na področje domačega decorja s svojo linijo Gucci Home Décor.

Gucci Home Decor

V nadaljnih mesecih pa se zopet obeta odlična, limited edition kolekcija, katero bo popularna znamka H&M tokrat pripravila v sodelovanju z modno hišo Erdem.

Erdem x H&M

Tokrat so tu spet nove reklamne fotografije za jesen 2017, v katerih Gigi Hadid pozira za obutev Stuarta Weitzmana, zanje pa je seveda zaslužen sloviti Mario Testino.

Stuart Weitzman

Še pred nedavnim smo v vlogi obraza modne hiše Max Mara videvali Gigi, sedaj pa jo je v kampanji njihovih jesenskih dodatkov nasledila mlajša sestra, prav tako vse popularnejši model Bella Hadid.

Max Mara Accessories

Pred kratkim je svoj prihod v svet dišav napovedal tudi kreator Jason Wu, v reklamni kampanji katere pa je nastopila Lily Aldridge.

Jason Wu

Novo oglasno kampanjo za letošnjo jesen in zimo pa je predstavila tudi modna hiša Balmain, na fotografijah katere sta nastopili Natasha Poly in Lara Stone, za objektiv pa je tokrat stopil kar njihov kreativni vodja Olivier Rousteing.

Balmain

Znamka Rag & Bone si je za novo kampanjo omislila skupek slavnih imen in znanih modelov, zato so se tako na fotografijah kot v videu znašla imena, kot so Jaimie Alexander, Lottie Moss, Staz Lindes in Selah Marley.

Rag & Bone

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.