Modne bleščice tega tedna

Nekoliko več zatišja je tokrat doletelo tudi modni in lepotni svet, kjer kljub številnim napovedim vse ostaja izredno umirjeno. Svetovni zdravstveni preplah pač terja svoje tudi tu, zato je tokratni izbor novih kampanj in ostalih novičk precej osiromašen. A nič zato, zagotovo bo že v nadaljnem tednu veliko pestreje, do poletja pa bomo zagotovo že vsi nazaj v polnem zagonu.

Dejstvo je, da neon barve ta hip ostajajo v samem vrhu spomladanske popularnosti, zato nič čudnega, da je tem divjim odtenkom posebno kolekcijo z naslovom Fluo posvetila tudi modna hiša Valentino.

Valentino

Novo kampanjo letošnje tople sezone je tokrat predstavila tudi Alberta Ferretti, ki tokrat stavi na retro stil 90-ih, z veliko denima, tie-dye potiskov ter poudarkom na nosljivosti.

Alberta Ferretti

Modna hiša Louis Vuitton nas je te dni popeljala že vse do poletnih dni, kolekcijo vročih kosov pa sta v kampanji LV Escale predstavili Mona Tougaard in Klara Kristin.

Louis Vuitton

In še kratek skok med moške smernice. Spomladansko kolekcijo so v novi, simpatični kampanji predstavili pri hiši Dior, kjer so zanje pozirali Jecardi Sykes, Ludwig Wilsdorff, Issa, Maxwell Wechter ter Thatcher Thornton.

Dior

Prav tako pa je pretekli teden novosti moške mode ponudila znamka Emporio Armani, kjer je v povsem svežem katalogu zaslediti kar nekaj super zanimivih predlogov.

Emporio Armani
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.