Stajling dneva: plisirana obleka s pikami

Drage moje bralke, čudovite in pogumne ženske, kako ste?

Pomlad se je za vikend končno pokazala in čeprav imamo na obali pošteno burjo, je tako, da mi sončna svetloba in cvetenje v naravi vlivata veliko upanja. Ostajam pozitivna in z glavo osredotočena na lepe stvari, ki še pridejo. Pred kratkim sem brala zelo zanimiv intervju s psihologom, ki je povedal, da je v teh trenutkih ključnega pomena delati lepe stvari. Med temi je navedel načrtovanje dopusta, saj s tem, da mislimo na to, kar bo, in sebe projektiramo v bodočnost, popolnoma razbremenimo telo in um. Zato sem tudi sama začela načrtovati dopust in sebe vizualizirati v kopalkah, na ležalniku, s tistim občutkom neskončne sreče, ki je tako značilen za poletne dni. Vsem vam podarim kanček te slike, ker mi je zelo ljuba in si želim, da bi bile vse dobro. Močno vas objemam in želim čudovit začetek tedna. Vse bo dobro.

Ko sem bila na tednu mode v Milanu, sem z vami delila sliko s to obleko, plisirano in s pikami, prav zraven Duoma. Zdi se mi, da je bilo to sto let nazaj, v resnici sploh ne. Ta obleka me je kasneje spremljala v Bleščici in tudi na snemanju v Kopru, že vem, da jo bom veliko nosila, ker je v svoji preprostosti brezhibna. In bela je nekakšen simbol brezhibne sreče, saj predvsem sebi želim sporočiti, naj se preveč ne sekiram, ker bo vse mimo. Obula sem bele škornje in rjavo torbico, za nekaj trenutkov se mi je res zdelo, da je vse na svojem mestu. In kdo ve, morda tudi je.

Moj stil je sledeč: obleka in škornji Zara, torbica Chloé, obroč v laseh Accessorize, prstana JCrew in Marni, zapestnica Rebecca.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
  1. Zame je plise romantična moda in me spominja na 60-a, ko smo v Trstu kupovale takšne frfotajoče obleke… iz najlona!

  2. Cudovite vecne pikice. Tako jih obozujem. In cudovita zenska jih nosi na teh fotografijah. Tudi belo barvo imam rada, tako da popolna kombinacija. Bravo. Odlicen stil

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.