Modne bleščice tega tedna

Trenutno stanje vse bolj in bolj zadeva tudi modno in lepotno področje, kar pa se ne odraža zgolj pri prodaji, predstavitvah in revijah, temveč je iz tedna v teden zaslediti tudi vse manj kampanj. Tokrat poglejmo, kaj novega se to pomlad še obeta, izbor pa seveda postaja vse krajši.

Letošnjo kampanjo pomlad/poletje 2020 je tokrat predstavila tudi hiša Isabel Marant, kjer izbor stajlingov predstavlja čudovita Kaya Wilkins.

Izredno pester nabor spomladanskih lookov je pripravila tudi znamka Elisabette Franchi, kjer ne manjka zapeljivih odtenkov rumene, zelene in modre z mornarskim pridihom.

Elisabetta Franchi

Novosti so predstavili tudi pri znamki Tod’s, kjer sta glavno vlogo modelov tokrat prevzela Alberto Perazzolo in Anna de Rijk.

Tod’s

Medtem pa je Tommy Hilfiger že pohitel ter tokrat ponudil izbor outfitov naslednje jeseni in zime, kjer stavijo predvsem na mladosten in zagotovo zelo nosljiv look.

Tommy Hilfiger

Teden pa niti tokrat ni minil brez vesti o modni hiši Louis Vuitton, kjer lahko znova občudujemo novo serijo reklamnih fotografij, namenjenih kolekciji mini torbic Capucines.

Louis Vuitton

Pri Chanelu so ta hip osredotočeni tudi na novo anti-aging lonijo z naslovom Le Lift, obraz katere je postala Edita Vilkeviciute.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.