Stajling dneva: kanček mentola in špagarice

Drage moje bralke in čudovite, močne, pogumne ženske!

Srčno upam, da ste dobro in gojite pozitivne misli ter širite dobro energijo. V tem trenutku se ne smemo dati in ključnega pomena je, da ohranimo zdrav um. Opažam, da gre na bolje in kmalu bomo imele normalno življenje, zato sem zelo osredotočena na ta cilj in na vse lepo, ki prihaja. Veselim se trenutka, ko bomo končno organizirale naše Glitter druženje, se v živo spoznale, objele in pojedle nekaj dobrega. Zdaj se prav vidim na zelenem travniku z lanternami, skupaj z vami, vse v lepih oblekah in s širokimi nasmehi. Hvala, ker ste, ker sledite, berete, podpirate in ste zame neprecenljiv del Glitter skupnosti. Skupaj zmoremo in skupaj bomo. Močno vas objemam!

Za stajling dneva sem izbrala eno svojih najljubših oblek. Mentol barva in model na preklop, zelo lahka tekstura in zraven še dodatki, ki prav govorijo o pomladi. Ta barva mi je noro všeč, tako kot bel blazer, ki gre z mano praktično povsod. Ugotavljam, da počasi potrebujem že novega, saj sem tega vrgla v stroj neštetokrat in počasi, počasi že opažam posledice. Hvala bogu je tukaj pomlad in ko pogledam to neverjetno modro nebo, sonce in rože povsod, ko slišim prijateljice po telefonu, vem, da sem točno na začetku nove, čudovite zgodbe. In dnevnik je prazen, samo čaka na moje lepe besede. Vse bo dobro.

Moj stajling je sledeč:  obleka Faithfull the brand (via Netaporter), špagarice Castaner, torbica Rebecca Minkoff, prstana Isabel Marant (via Netaporter), zapestnici s pentljo Asos, obroč v laseh Anthropologie.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

15 komentarjev
      1. Če že vztrajaš…. Birkenstock Madrid, vetrovka, majčke, cvetlični lonček, okrasna blazina, kuhinjski pripomočki, ročni mešalnik….ajoj… xoxo

  1. Tudi jaz sem se zaljubila v mint barvo lansko pomlad, seveda sem idejo našla pri tebi, draga Lorella. In tvoje špagarice, ljubezen na prvi pogled! ❤️ Pod nujno si jih moram nabaviti. Pomahec xxx

  2. Prekrasna oblekca. Mene pa zanima, ali naročiš te lepe oblekce preko spleta, ali v klasični trgovini. Hvala za odgovor.
    .

  3. Prekrasna! Tudi jaz imam od lani oblekico v tej barvi, z belimi pikami. Tako kot je nosila Audrey leta 1957 :-). Njeno sliko sem opazila na instagramu, ko sem imela mojo obleko ze doma. Vecna klasika.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.