Modne bleščice tega tedna

Pa je teden znova naokoli in mi še vedno v večini ostajamo doma. Že res, da se je te tedne oziroma mesece svet takorekoč povsem zaustavil, a to še ne pomeni, da modna in lepotna scena nista pripravljeni na vroče mesece, ki so pred nami. Morda smo za trenutek doživeli nekakšno zatišje, a te dni se vse skupaj že vrača v obliki najlepših spomladanskih, poletnih ali celo jesenskih kampanj, katalogov in ostalih predstavitev. Poglejmo torej najsvetlejše točke preteklega tedna:

Kot že rečeno, so nekatere modne hiše že ustvarile vizijo naslednjih jesenskih trendov, dokaz temu pa je tudi tokratni katalog Norme Kamali.

Norma Kamali

Alberta Ferretti pa ta hip še ostaja pri pomladi in poletju 2020, kjer sta v izredno ženstvenih kosih tudi tokrat pozirali Adut Akech in Vittoria Ceretti.

Max Mara Leisure v tem tednu ponuja novo kampanjo te tople sezone, kjer model Agnes Akerlund nosi več kot odlične kose za dodelano domač, casual look.

Max Mara Leisure

Jesenski katalog je te dni predstavila tudi znamka odličnih jeans kosov J Brand, ki znova stavi na izredno kul look s pridihom preteklih 90-ih.

J Brand

Spomladansko obarvana je nova kampanja torbic, poimenovanih Devotion, slovitega modnega dua Dolce & Gabbana, zanju pa je tokrat pozirala zapeljiva igralka Sofia Vergara.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana prav tako ne spita na lepotnem področju, kjer tokrat nudita novo, osveženo različico ikonične dišave Dolce, poimenovane Dolce Shine, katere obraz je letos mladi model Deva Cassel.

Dolce & Gabbana

Nekoliko jesensko obarvana je tudi najnovejša kampanja modne hiše Louis Vuitton, kjer ambasadorke Emma Stone, Lea Seydoux in Alicia Vikander predstavljajo pre-fall 2020 kolekcijo torbic Capucines, Twist ter Dauphine.

Louis Vuitton

Izredno privlačna pa je tudi nova spomladanska kampanja znamke Jimmy Choo, v katerih tudi tokrat ne manjkajo čudovite torbice in petke, prav tako pa tudi tokrat ne manjka mladi model Kaia Gerber.

Jimmy Choo
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.