Stajling dneva: trenč za vse priložnosti

Drage bralke in čudovite ženske,

še en nov teden je pred nami in na koncu tunela je končno luč. V teh dnevih slišim toliko vprašanj, strahov in dvomov, ampak mislim, da je to, kar moramo nujno storiti, da ostanemo mirne. Vse bo steklo tako kot je mišljeno in nima smisla biti črnoglede ali negativno usmerjene, ker nas vse te misli le dodatno obremenjujejo. Za vikend sem bila ponovno v gozdu, povem vam, da mi ni nič manjkalo in nisem imela občutka, da se je življenje ustavilo. Pravzaprav je okoli nas vse noro živo in v barvah, to je lahko le znak, da nas čaka dobro. Če verjamemo, smo že na pol poti, če vizualiziramo, smo na tri četrt, če spustimo, smo zmagale. In jaz vem, da smo zmagovalke in bojevnice, zato me prav nič ne skrbi. Močno vas objemam in naj bo ta teden res super, v vseh pogledih. 

Trenč je tisti kos, ki ga v resnici uporabljamo zelo malo, a ta april je ravno prav nor, da si ga omislimo. Četudi le za v trgovino, a kmalu bo bolje, kajne? Večen trenč ima zelo zanimivo zgodovino tudi v svetu filma in vedno, ko ga imam na sebi, imam občutek brezhibne elegance, ki nima sezon; trenč preprosto je. Kombinirala sem ga s čudovito obleko z živalskimi potiski in zanimivo, kako so ti še vedno aktualni, tudi v topli sezoni. Včasih znajo delovati zahtevno, a v resnici niso, najpomembneje pa je, da se v njih dobro počutiš. In jaz se. Vse, kar imam na sebi, sem našla v Nami, za katero srčno upam, da bo kmalu odprla svoja vrata, ker jo zelo pogrešam. Vmes pa si lahko ogledate ponudbo na www.nama.si.

Moj stajling je sledeč: obleka Gerry Weber, trenč Esprit, torbica Kelly Kross, čevlji Nine West, verižica Comma, špangice Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

9 komentarjev
  1. NASLOV: “Ženska s stilom 50-: Lorella Flego”, s to razliko, da bi se pri tebi glasil naslov s številko 25-…… Marsikatera pod 25 let ti ne seže do gležnjev!!!

  2. Trenč meni najljubši za pomlad, a ga bom letos preskočila.
    Hvala bogu, da je večen kos.
    Krasna eleganca in zelo lepa torbica.
    Vse lepo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.