Modne bleščice tega tedna

Sezona tedna mode, ali bolje rečeno tednov mode je končno spet tu, seveda s pričetkom v New Yorku. Te dni lahko torej pričakujemo ogromno razgibanosti prav na modni sceni, h kateri ogromno pripomorejo tudi neštete nove kampanje, ki napovedujejo nekatere najlepše kose in looke letošnje tople sezone. Poglejmo torej nekaj najbolj bleščečih utrinkov preteklega tedna:

Marc Jacobs

Modna hiša Valentino tokrat prisega na lepoto beline, kar dokazuje tudi njihova nova kampanja z naslovom #LeBlanc, v kateri blestijo imena, kot so Adut Akech, Joanna Krneta, Evie Harris, Zso Varju, Pam Nasr, Chai Maximus in Hannelore Knuts.

Valentino

Nekoliko drugačna je tudi kampanja znamke Prada, kjer ne manjka sporočilnosti, v katero so odeti modeli Anna Ewers, Freja Beha Erichsen, Ashley Radjarame, Sara Blomqvist, Berit Heitmann, Ruiqi Jiang ter Kyla Ramsey.

Prada

Črno-beli čar ostaja tudi pri fotografijah nove kampanje hiše Celine s Hedijem Slimanejem na čelu, kjer glavno vlogo modela tokrat prevzela ljubka angležinja Fran Summers.

Popolnoma drugačno idejo te pomladi pa predlaga modna hiša Fendi, kjer so se v eksploziji intenzivnih odtenkov znašle Adut Akech, Jing Wen in Rianne Van Rompaey.

Fendi

Naravnost osupljiva pa je te dni tudi nova, dlje časa težko pričakovana modna linija Olivie Palermo, ki nedvomno presega vsa pričakovanja.

Olivia Palermo

Cara Delevingne se ta teden vrača kot obraz Diorjevega nakita, v kampanji katerega tokrat nosi kose kolekcij Oui in Rose des Vents.

Dior

Zelo zanimiva in modna pa je nenazadnje tudi nova kolekcija sončnih in korekcijskih očal znamke Vogue Eyewear, ki je nastala v sodelovanju z mlado zvezdnico Millie Bobby Brown.

Vogue Eyewear x Millie Bobby Brown
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.