Modne bleščice tega tedna

Majski dnevi so tu in toplo vreme s seboj prinaša nekatere najlepše stajling zgodbe, katere vsekakor podpirajo tudi neštete napovedi tako večjih, kot manjših modnih in lepotnih hiš. Marsikatera med njimi ta hip predstavlja novosti poletja, mnogo pa je tudi tistih, ki se vse bolj osredotočajo na predjesensko sezono. Poglejmo torej nekaj utrinkov preteklega tedna:

Pravo tropsko doživetje sta tokrat pričarala Dolce & Gabbana, kjer so v sklopu spomladansko-poletne kampanje z naslovom Tropical Roses predstavili nekaj najlepših kosov te sezone.

Dolce & Gabbana

Znamka Liu Jo tokrat praznuje že 25 let, obletnico pa so seveda proslavili tudi s posebno kampanjo, kateri se je pridružila prelepa Kendall Jenner.

Liu Jo

Modele slavnih staršev so si tokrat zamislili tudi pri znamki Levi’s, kjer sta za novo, festivalsko obarvano kampanjo pozirala Hailey Baldwin in Jaden Smith.

Levi’s

Modna hiša Gucci pa te dni predstavlja svojo vizijo naslednje jeseni, kjer v njihovi pre-fall 2020 kampanji pozirajo Akito Mizutani, Azu Nwogu, Gret Mateides, Katie Johnson, Nastya Kharina, Xie Chaoyu in kopica živali.

Gucci

Nenazadnje pa je tu še znamka Tod’s, ki prav tako že namiguje na letošnjo hladno sezono, saj so te dni predstavili svoj katalog ženske in moške pre-fall 2020 kolekcije.

Tod’s
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.