Stajling dneva: vsi odtenki bež

Drage moje bralke in čudovite ženske,

življenje je gugalnica in hkrati travnik, poln presenečenj. Naša pomlad je bila, z eno besedo, posebna, ampak si upam trditi, da je vsaka izmed nas našla tisto, kar je dolgo iskala in morda tudi nekaj, kar sploh ni pričakovala. V teh tednih, ko so bile moje najljubše trgovine zaprte, sem najprej pogrešala modo in obleke, potem kavo s prijateljicami, nakar objeme in poljube. In potem, kar naenkrat, je bilo vse ok. Videla sem tudi drugo plat življenja, za katero seveda vem, da obstaja, a ni mi bila tako noro blizu. Pač, živim na drugačen način. In potem se je zgodilo, da mi je tudi ta plat postala všeč in doma mi ni nič manjkalo. Imela sem veliko prostora zase in za svoje misli, pa tudi ljudi videla na drugačen način. In to mi je zelo koristilo. Saj ne da mi je Covid simpatičen, da ne boste mislile, a vseeno mu rečem hvala, ker me je najprej upočasnil in potem ustavil. Dobra lekcija za naprej.

In da, vse bo dobro. Objemam vas močno.

Za stajling dneva sem si omislila več tonov bež barve, ker jo obožujem. Podobno kot pri vojaško zeleni gre za barvo, ki pristaja vsem. Spominja me na safari, zemljo in Afriko, spominja me na brezhibno eleganco in na to, kako mi je blizu klasičen stil. Ko pogledam vse te stajlinge, imam vedno občutek, da sem 100 % jaz, kar je zame zelo pomembno. Obožujem modo, vendar me ne vodi slepo. Kaj vem, morda imam pri teh letih dovolj samozavesti, da jo ustavim takrat, ko postane sitna.

Moj stajling je sledeč: hlače JCrew, top Vici, blazer H&M, verižica, kupljena od meniha v Central Parku (in naj bi imela dobro energijo, dobre želje in veliko sreče … Jaz verjamem, zato je že tako!), sandali Twinset Milano, torbica Rebecca Minkoff, prstana Marni (z rožo) in Disney Couture, zapestnici Zlatarna Celje, zapestnica s čebelico Swarovski, špangica v laseh Anthropologie.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

13 komentarjev
  1. S tem današnjim stajlingom si zadela v polno. Življenje se počasi vrača, le tirnice so se malo spremenile, a se jih bomo že navadili. Lep dan!

    XOXO

  2. Bež ni med mojimi priljubljenimi barvami, ničesar nimam v tej barvi za oblečt. Ampak s tem stajlingom vidim, da ni prav nič dolgočasna 🙂

  3. Pozdravljeni. Bež ni ena barva, bež je več odtenkov. Lepih. Elegantnih. Tokratna vaša kombinacija pogumna. Trenerkast tip hlač in visoke pete. Zanimivo!

  4. Predraga g. Lorella Flego! S polno denarnico je lahko, kajne, dajte še cenik zraven vaše ”beautiful” bež kolekcije, pa potem oblecite, dekleta, mlade mame, stare mame, ki komaj shajajo iz tedna v teden, ne iz mesca v mesec, ker že drugi ali tretji teden zmanjka za mleko, kruh, da o položnicah ne govorim, ste sploh kdaj pomislili, da to kar počnete, čisto navaden ‼️mobing‼️ za ljudi, ki nimajo za preživetje! Ste kdaj kako svojo kolekcijo prodali in izkupiček namenili revnim in ubožnim, sicer se pa, ne rečem, da ni lepa prikupna obleka, ne da nasititi lačnih! Pa brez zamere!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.