Modne bleščice tega tedna

Pomlad iz dneva v dan predstavlja lepše modne novosti in tudi tokrat ni nič drugače. Glede na to, da se ta hip počasi postavljamo na stare tirnice, več pozornosti prejemajo tudi tekoči trendi. Pretekli teden je torej zaznamovalo kar nekaj zanimivih sodelovanj, sploh pa v oči bodejo čudovite in super pozitivne kampanje z vseh koncev sveta. Poglejmo torej nekaj najodmevnejših:

Naravnost čudovit spomladansi izbor je pripravila znamka Alexander McQueen, kjer so se v sanjavih pozah in na še bolj sanjavih lokacijah znašli modeli Felice Nova Noordhoff, Imaan Hammam in Vivien Solari.

Alexander McQueen

Izredno kul je to toplo sezono tudi kampanja modne hiše Jacquemus, kjer v barvitih kosih in večkrat super drznih pozah tokrat pozira znani model Bella Hadid.

Jacquemus

Ogromno jesenskih novosti za moške so pretekle dni predstavili v katalogu znamke Polo Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren

Massimo Dutti tokrat navdušuje s čisto posebno, limited edition izdajo T majic, ki so nastale v poklon ikoni Jane Birkin.

Massimo Dutti

Glavno vlogo modela v novi kampanji spomladansko-poletne obutve Stuarta Weitzmana tokrat prevzema športna ikona Serena Williams.

Modo in športnost pa še vedno odlično združujeta tudi znamka Puma in njihova ambasadorka Cara Delevingne, tokrat v novi kampanji superg Rise Neon.

Puma
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.