Stajling dneva: krilo iz tila in moja modra

Drage bralke in čudovite ženske,

kako ste? Srčno upam, da ohranjate pozitivnost in se že počasi pripravljate na poletje. Te dni smo le okusile malo več svobode in moram reči, da je življenje res čudovito. Zgodila se je kava v lokalu, končno sem normalno obiskala starše, v službi zaznala več nasmehov in da, tudi v sebi sem bolj pomirjena. Razmišljala sem, kako se življenje počasi, a vztrajno vrača na normalne tirnice in všeč mi je, ker me ljudje na ulici več nagovarjajo, kot bi se bariere med ljudmi vseeno malo spustile. Sprehajam se ob morju, je noro vetrovno, nagajajo mi veter in galebi, a sem tako srečna, ko zagledam družine in pare na kosilu zunaj in vse diši po svežih ribah. Moje barve, moja narava, zvok po poletju, ki se veselo dviguje v zraku.

Da, vse bo.

Za današnji stajling sem izbrala priljubljeno krilo iz tila v modri barvi, v kombinaciji z modrim puloverjem, ki je že nekaj časa čakal v omari, da ga izberem za stajling. In napočil je ta trenutek. Kombinacija tila in volne je vedno super odločitev, saj gre za kontrastna materiala, ki pa gresta z roko v roki. Obula sem visoke pete, ker sem želela imeti znameniti “princesa trenutek”, in verjamem, da veste o čem govorim. Za vse ostalo je poskrbela naša čudovita obala, živa in hkrati ravno prav nostalgična, da se vsako popoldne vanjo znova zaljubim.

Moj stajlng je sledeč: krilo ChicWish, pulover Zara, torbica Max Azria, čevlji SJP Collection, prstan z belim kamnom Monica Vinader, prstan z modrim kamnom Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
  1. Pozdravljeni!
    Nekaj pa za prmej drži. Niso vse barve za vse. Modre nisem nikoli marala, na sebi še najmanj, vam pa izvrstno, brez dvoma, pristaja. In mi je postala kar malce bolj všeč! Predvsem pa je krasna romantičnost, ki veje iz vaše tokratne podobe. Skratka … lepo.
    Lep pozdrav do prihodnjič.
    J.J.M.

  2. Moja najljubša barva je modra modra in še enkrat modra v vseh odtenkih.Ta odtenek je čudovit in pristaja tako svetlolaskam,kot temnolaskam.N žalost pa je zelo težko dobiti kose v tej barvi.Čudovito modro poletje vam želim

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.