Modne bleščice tega tedna

Tako kot povsod ta hip tudi v modnem svetu vlada prava zmeda in panika, katerega povzroča koronavirus. Vsi nadaljni tedni mode so torej odpovedani in s tem večina modnih revij, raznoraznih predstavitev in podobno. Še dobro torej, da nam ostanejo vsaj spomladanske oglasne kampanje, katerih tudi tokrat zagotovo ne primanjkuje:

Jean-Paul Gaultier se je na mesto kreativne vodje njegove naslednje, jesenske haute couture kolekcije odločil postaviti lastnico slovite znamke Sacai, Chitose Abe.

Chitose Abe

Povsem svežo kampanjo ta tedne predstavlja tudi znamka IRO, katera je v zapeljive in hkrati super modne stajlinge oblekla mladi model Olivio Vinten.

Pevka Dua Lipa ostaja na pravem pohodu sodelovanj, tokrat v duetu s priljubljeno znamko Pepe Jeans, s katero je pripravila čisto posebno kolekcijo letošnje pomladi.

Pepe Jeans

Že 35. obletnico pa to pomlad praznuje Tommy Hilfiger, ki je v ta namen izdal prav posebno kampanjo z naslovom ICONS, kjer ne manjka znanih obrazov, kot so Candice Swanepoel, Winnie Harlow in Hannah Ferguson.

Tommy Hilfiger

Izredno nenavadno in hkrati super zabavno sodelovanje pa tokrat prihaja izpod rok Charlotte Olympia in športne znamke PUMA, kjer v novi, boksarsko navdihnjeni kolekciji pozira kar Charlottina sestra Alice Dellal.

Charlotte Olympia x PUMA

V novo, spomladansko kampanjo znamke Marc O’Polo se znova vrača model Anna Ewers, tokrat v povsem črno-beli podobi.

Marc O’Polo

Prav tako pa vlogo ambasadorke modne in lepotne hiše Louis Vuitton ponovno zavzema igralka Emma Stone, v tem primeru za novo dišavo z naslovom Heures d’Absence.

Louis Vuitton
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.