Stajling dneva: kanček oranžne

Zanimivo, kako je z oranžno. No, ni moja barva, ampak jo rada vidim in tu in tam tudi nosim. Pa ne le to. Ima posebno moč in je nabita z energijo, zato me ne čudi, da so bile na letošnjih rdečih preprogah obleke obarvane prav v oranžno. Morda je to takšen čas, ko si vsi želimo malo več energije in pozitivnosti, malo več lepih novic in nasmehov. Izbrala sem oranžen blazer in bila pri tej odločitvi prav drzna, ampak sem se noro dobro počutila! Kombinirala sem intenzivno oranžno z bež in krem barvo, zdi se mi, da sem jo ravno prav ublažila in tako dosegla preprosto eleganco, ki jo obožujem. Tudi tokrat sem stajling izbrala v Nami, ko zagledam nove kolekcije, se mi kar zvrti od veselja!

Moj stajling je sledeč: plašček Sisley; blazer, hlače in bluza Dixie, torbica Silvian Heach, ruta na torbici Lanosilk, salonarji Nine West, prstan z oranžnim kamnom Kenneth Jay Lane, drugi prstan Oasis, obroč v laseh Accessorize, torbica Kelly Kross.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.