Modne bleščice tega tedna

Čudovito spomladansko sezono vse bolj prekrivajo temni oblaki trenutnega zdravstvenega stanja po vsem svetu, a to še ne pomeni, da bomo na stranski tir potisnili tudi vse nove napovedi, sveže kampanje in nešteta zabavna sodelovanja, ki so se odvila tudi pretekli teden. Tu je nekaj tistih, ki bodo nedvomno popestrila trenutno čakanje na boljše dni:

Nova kampanja modne hiše Trussardi tokrat združuje dva mlada modela Staz Lindes in Lucky Blue Smith, ki upodabljata njihov spomladanski naziv #WeTrussardi.

Trussardi

Izredno ljubka in spomladansko sveža pa je tudi zadnja kampanja Betsey Johnson, za katero sta tokrat pozirali zapeljivi Kamila Hansen in Luisana Gonzalez.

Na zapeljivost pa še vedno stavi tudi znamka kul jeansa Colcci, ki ta hip že predstavlja svojo kampanjo naslednje jeseni in zime, v družbi čudovite Isabeli Fontana, kateri se pridužuje tudi moški model Cauã Reymond.

Colcci

Cara Delevingne ostaja zvesti obraz športne znamke PUMA, kjer zanje tokrat predstavlja njihovo belo različico Deva superg.

Puma

Med novosti pa se te dni uvršča tudi povsem sveža lepotna kampanja nove različice zdaj že dobro poznane dišave Caroline Herrera Good Girl, poimenovane Good Girl Fantastic Pink, katere obraz še vedno ostaja Karlie Kloss.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.